Körösladányi MSK

U19: idegenben győztük le a Gádorost

Ifjúsági csapatunk péntek délután lépett pályára ebben a fordulóban, méghozzá Gádorosra utaztunk. Ellenfelünk az ötödik percben betalált, ezzel pedig kellően lehűtötték a kedélyeket, de szerencsére a góllövő cipők nem maradtak otthon, és a végén három-egyre megnyertük a találkozót.

Már az ötödik percben jött a hidegzuhany Gádoroson, hiszen ekkor szerzett vezetést a hazai csapat ellenünk. Szerencsére a fiúk nem adták fel a mérkőzést, és a 27. percben Kántor L. góljával egyenlítettünk, majd a még a szünet előtt Jónás megszerezte nekünk a vezetést. A fordulást követően aztán sokáig szoros maradt a meccs, de a 71. minutumban Kántor L. második góljával a találkozó érdemi része el is dőlt. Az utolsó fordulóban lesz még lehetőségünk pozíciót javítani.

Gádoros SE (U19) – Körösladány MSK (U19) 1 – 3 (1 – 2)
Gólszerzők:
Kun Szabó E. az 5. ill. Kántor L. a 27., a 71. és Jónás T. a 39. percben.
Sárga lap: Szabó F. a 29., Nagy V. a 37., Molnár M. a 40., Kovács E. a 89. ill. Kántor L. a 15. és Fülöp K. a 40. percben.

Gádoros SE: Pikács P. — Nagy V. (Téren D. az 53′), Szabó F., Imre Z., Csányi L., Szokolai Zs., Györgyi Z. (Kovács E. a 69′), Gyetyinás J. (Páli B. az 57′), Barta J., Molnár M. (Ordó S. a 69′), Kun Szabó E.

Körösladány MSK: Vass K. — Pályi I., Kántor M., Tóth J. — Fülöp K., Szalazsán A., Papp M., Mező D. (Szántó Cs. a 72′), Jónás T. — Almási M. (Kanalas Gy. a 74′), Kántor M.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − tizenhárom =