Körösladányi MSK

Egy csapat sem tudta felvenni a méhkeréki tempót

Kimagaslott a bajnokságból a Méhkerék, csupán két olyan együttes volt egész szezonban, amelyik pontot tudott szerezni ellenük, azok is csak egyet, így veretlenül lett bajnok a csapat. Idő közben már az NBIII-ra készül a gárda, de Vincze Dániel még honlapunknak értékelte a Megye I-es szezont.

Könnyű jellemezni a Méhkerék szezonját, hiszen a csapat tökéletes idényt futott a Megye I-ben, nyolcvan ponttal lettek bajnokok, de már jóval a bajnokság vége előtt eldőlt a bajnoki elsőségük. Vereséget senkitől sem szenvedtek, pontot is csak kétszer veszítettek, még nyáron, így okuk nem lehet a panaszra. A kiváló teljesítménnyel megnyert bajnokság után ráadásul osztályozó nélkül kerültek az NBIII-ba, hisz a csapat magasabb osztályban folytatja augusztustól. Vincze Dániel értékelte a klub egész éves teljesítményét.

Méhkeréki SE   26 – 2 – 0   80-23 +57   80 pont   (1. hely)

Kérlek, értékeld csapatod tavaszi illetve egész éves teljesítményét!

Az egész éves munkánkat egy kőkemény felkészülés előzte meg, amely meghozta eredményét. Voltak gyenge és nagyon jó mérkőzéseink is egyaránt, hála a jó csapatszellemnek, illetve annak, hogy mindenki akarta sikert, így könnyen tudtuk venni az akadályokat. Úgy gondolom, hogy a rangadókon dőlt el a bajnoki címünk.

Mivel voltál elégedett és mivel nem a szezon során?

Azzal nem voltam elégedett, hogy nem nyertük meg a szarvasi és dévaványai mérkőzéseket, ezen kívül minden rendben volt. Csapatunk őszi bajnok lett, melynek eredményeként részt vehettem a megyei illetve a régió válogatottban is.

Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben és miért?

A kondorosi mérkőzésre, ahol null-kettőre vezetett a Kondoros és sikerült a meccs végére négy-kettőre megfordítani az állást. Azon a meccsen egy kiváló edzőt, és egy jó csapatot sikerült legyőznünk.

Komoly teljesítmény van a csapat mögött, veretlenül megnyertétek a bajnokságot, 25 meccses győzelmi sorozattal ráadásul. A tavaszi idény előtt számítottatok hasonlóra?

Minden mérkőzésre úgy készültünk fel, hogy meg kell nyernünk azt, és én bíztam benne, hogy veretlenül meg tudjuk nyerni a kiírást. Nehéz volt, de sikerült!

Szerinted az NBIII-ban is sikeres lehet a gárda?

Mivel hat évet fociztam NBIII-ban, így úgy érzem, hogy nagyon nehéz lesz a bennmaradást kiharcolni az új szabályok szerint, de mindent meg fogunk tenni, hogy a tagságunk megmaradjon a magasabb osztályban is. A siker az erősítéstől is függni fog, de mindenkiben benne van a belső motiváció.

Melyik csapat okozta számodra a legnagyobb meglepetést és miért?

A Füzesgyarmat és az Orosháza lepett meg, hogy nem tudott a dobogóra kerülni annak ellenére, hogy jó játékosállománnyal rendelkeznek.

Címlap és kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 8 =