Körösladányi MSK

Tavasszal csúszott ki a gyarmatiak kezéből a dobogó

Sokáig a dobogóra is esélyes volt a Füzesgyarmat, és a bronzérmet még úgy is megszerezhették volna, hogy több alsóházi csapat ellen is botlottak. Az utolsó fordulóban a Szeghalom ellen elszenvedett vereség volt az, amelyik végleg letolta a dobogóról a Sárréti csapatot.

Jó szezon van a Füzesgyarmat mögött, sokáig a dobogóra is esélyes volt a csapat, még úgy is, hogy a Vésztő, a Tótkomlós és az Elek ellen is botlottak. Az utolsó fordulóban a saját kezükben volt a sorsuk, de a Szeghalom ellen kikaptak, így a harmadik helyre nem érhettek oda. Összességében ennek ellenére is jó szezonon van túl a gárda, melynek a bajnoki évét Bajnók Imre értékelte.

Füzesgyarmati SK   15 – 7 – 6   61-35 +26   52 pont   (4. hely)

– Nagyon jól kezdük a tavaszi szezont, de a bajnoki hajrában nem tudtuk hozni a kötelező meccseket, így pedig a dobogó is elúszott. A papíron kötelező meccseknek számító összecsapásokon tehát sok múlott, ráadásul sok balszerencsés gólt is kaptunk a szezon során. Az egész évet úgy értékelném, hogy olyan volt, mint egy hullámvasút, hisz hol kiválóan szerepeltünk, hol pedig nagyon rosszul. Azzal viszont mindenképpen elégedettek lehetünk, hogy a rangadókon nagyon jól szerepelt a csapat. A legemlékezetesebb mérkőzésünket pedig Körösladányban játszottuk szerintem, jó érzés volt ott újra nyerni, hiszen Körösladányban sokáig nem tudtunk győzni, így pedig egy hosszú átok tört meg – értékelte a szezont Bajnók Imre.

– A bajnokságnak szerintem jót tett a kiegyenlített mezőny, véleményem szerint erősebb volt ez az idény, mint az előző. A dobogós helyezésekért végig nyitott volt a küzdelem, és a kiesés is csak a szezon végén dőlt el, ráadásul a kiscsapatok is tudtak meglepetéseket okozni a nagyokkal szemben. Megelepetésként a Szeghalom és a Jamina csapatát emelném ki, ez a két gárda jobban szerepelt, mint az előző idényben – fejtette ki véleményét a bajnokságról a Füzesgyarmat futballistája.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =