Körösladányi MSK

Elkezdtük! Kedden indult a felkészülés

Felnőtt csapatunk kedden látott neki a nyári felkészülésnek. Az augusztusban induló Magyar Kupa sorozatra és bajnokságra heti három edzéssel és két felkészülési mérkőzéssel készül majd a csapat. Az első tréningről fényképek is készültek, melyet a cikkben megtekinthet!

Kedden délután látott munkához felnőtt csapatunk a sporttelepen, az együttes heti három edzéssel és két felkészülési mérkőzéssel készül az új idényre. Sajnos a felkészülést a három sérült játékosunk (Vastagh Zs., Viczián D., Komódi B.) nem tudta elkezdeni a csapattal, reméljük ők minél hamarabb csatlakoznak majd a többiekhez. Az első edzésen több ifi játékos is részt vett, akik a 2016/17-es kiírásban már a felnőttben szerepelnek. Ők nem mások mint Kajó A., Pályi I., Szalazsán A., Papp M. és Fülöp K., valamint Kántor M. is fent edzett, de ő még az ifiben is bevethető lesz. Ladányi vonatkozású hír, hogy a télen Mezőberénybe igazoló Vincze Gy. újra Körösladányban állt munkába.

Az első felkészülési mérkőzésünket éppen Körösladányban játsszuk majd, most hétvégén a Gyomaendrőd ellen lép pályára a csapat. A keddi edzésen készült képeket az alábbi fotóra kattintva megtekintheti:

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =