Körösladányi MSK

Nagy átalakulás Csanádapácán, változások a második vonalban

A Megye II. vonalából kiesett, majd végül mégis bennmaradó Csanádapáca kerete jelentősen megváltozott a nyár folyamán, úgy tűnik, hogy a klubnál nem a véletlenre bízzák a következő idényt. Hat új futballista érkezett hozzájuk, ellenben csak egy távozójuk van.

 

Elekes Károly távozik csak Csanádapácáról, ő az újonnan alakult OMTK-ULE felnőtt csapatában folytatja pályafutását, mellette viszont hatan érkeznek a klubhoz. Nem számít teljesen új játékosnak Matyelka Tibor, aki már korábban futballozott Csanádapácán, ő a Szegedi VSE-ből igazol az együtteshez. Demkó Gergely Nagybánhegyesről teszi át székhelyét, míg Kiss Árpád Medgyesegyházáról igazol a második vonal megmenekülőjéhez. Végezetül pedig Hajdú György és Kránitz Attila is csatlakozik hozzájuk, Pusztaföldvárról.

Sarkadon is vannak változások, hiszen érkezett a csapathoz Zöld Gábor Kondorosról, míg a korábban Körösladányban is futballozó Kordó Csaba Okányban kötött ki.  Bucsán egyelőre a távozók névsora bővül, ahonnan eligazolt Mata Lajos és Tóth Károly Csökmőre, Csurka Zsolt és Hegyesi Máté pedig abbahagyják a futballt. Egyetlen érkezőjük eddig Ijf. Vámos Attila Vésztőről.

Címlap: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + 6 =