Körösladányi MSK

Hat gólt lőttünk Köröstarcsának

Csütörtök délután a Megye III. osztályú Köröstarcsa otthonában léptünk pályára felkészülési mérkőzésen, melyet nagy arányban hat-egyre megnyertünk. A találkozón voltak hiányzóink, ennek ellenére a megfiatalodott csapat jól játszott. Szombaton hazai pályán Vésztőt fogadjuk.

 

Nagyon jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen a második percben Papp Zs. labdát szerzett, majd Bakosnak passzolt üresbe, aki sarokkal lekészítette a feladónak a labdát, Papp pedig tizenhatról a kapuba helyezett. (0-1) A 15. percben Vincze passzából Fülöp lódult meg szélen, a vissza passzára pedig érkezett Bakos, akinek a lövése megpattant, így pedig védhetetlen lett. (0-2) Bakos találata után szinte egyből jött a köröstarcsai válasz, egy beadás végén a hosszún közelről a kapunkba fejelt a hazai támadó. (1-2) Már a 27. minutumban jártunk, amikor kontratámadást vezetett csapatunk, Fülöp centerezését pedig Bakos vette át, majd védője mellett kilőtte a hosszú alsót. (1-3)

Kicsivel később Laksteter fordult le védőjéről, majd Bakost hozta ziccerbe, de támadónk lövése a kapusról kijött, ezután pedig Laksteter ismétlésénél bravúrral védett a hálóőr. A 38. percben aztán Pályi szerzett labdát az ellenfél térfelén, Laksteter elé tálalt, aki lágy mozdulattal a hálóba helyezte a lasztit. (1-4) A félidő hajrájában Borbélynak kellett egy fejest lehúznia, ami veszélytelen volt, a lefújás előtt pedig Laksteter remek cselei után Bakos volt eredményes. (1-5)

A második félidő már közel sem volt annyira színvonalas és eseménydús, mint az első. Az 50. percben Kasiknak kellett védeni egy támadás után, majd egy ziccernél a hazai támadó kapu mellé helyezte a pöttyöst. A 67. percben Fülöp a félpályáról remekül kanyarintotta Novák elé a labdát, aki átvette és megtartotta azt, végül az érkező Papp elé sarkalt, ő viszont a kapusba tüzelt. A 70. percben állt be a végeredmény, Bakos csapott le egy hátraemelt labdára, így ziccerbe került, amivel élt is játékosunk. (1-6) A mérkőzés végén sajnos Fülöp K. sérülést szenvedett, reméljük nem nagy a baj fiatalunknál.

Köröstarcsa KSK – Körösladány MSK 1 – 6 (1 – 5)
Gólszerzőink: Bakos J. (4), Laksteter J., Papp Zs.

Pályára lépett csapatunkban: Kasik V., Borbély Z., Vincze Gy., Pályi I., Kántor M., Nagy S., Papp Zs., Novák R., Kádár L., Fülöp K., Bakos J., Laksteter J., Papp M., Kiss S.

Egy nap pihenő után szombaton újra pályára lépünk, de most hazai pályán a Megye I-es Vésztő ellen.

További program:

07.30., 17:00: Körösladány – Vésztő
08.02.: Körösladány – Hajdúszoboszló
08.03.: Körösladány – Mezőmegyer

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − 2 =