Körösladányi MSK

Négy között a Rákóczi Vasas is

Utolsóként a Rákóczi Vasas Megye I. osztályú csapat jutott be az országos Magyar Kupa sorozat legjobb négy csapata közé. A még állva maradt együttesek egy lépésre vannak a főtáblától, már csak augusztus végén kell egy mérkőzést sikerrel abszolválniuk, és akkor pénzjutalom üti a győztes csapatok markát.

 

A Magyar Kupa negyeddöntőjének utolsó mérkőzését szerda délután játszották, ahol a Megye II-es Lőkösháza egy félidőn keresztül tartotta magát, majd a második játékrészben a Rákóczi Vasas végül négy gólig jutott, amivel bőven bejutott a legjobb négy közé.

Az országos sorozat augusztus 31-én folytatódik az elődöntőkkel, ahol a két győztes csapat felkerül az országos főtáblára. A legjobb négy mezőnye: Füzesgyarmat, Kondoros, Rákóczi Vasas, Szeghalom.

Lőkösháza – Rákóczi Vasas 0 – 4 (0 – 0)
Gólszerzők:
Sindel R. a 61., Tasi R. a 68., Szabó Á. a 81. és Simon R. a 87. percben.

Lőkösháza: Kurta L. – Szűcs S. (Kovács J. a 65’), Balázs Gy., Dajcs Á., Korcsok M., Varga L. (Orsós K. a 9’), Gyulai F., Barna A., Szilágyi Zs., Fekete Cs. (Prágai R. a 83’), Puporka E.

Rákóczi Vasas: Vígh S. – Márki M., Németh G., Szabó N. (Gulyás R. a 15’), Kiss Z., Ludányi P., Szabó Á. (Bozsóki D. a 85’), Nyéki B., Mazán N. (Sindel R. a 45’), Tasi R., Simon R.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × egy =