Körösladányi MSK

Sárréti rangadó is lesz a Megye I-es nyitányon

Hétvégén, pontosabban már pénteken elrajtol Megye I. osztályú bajnokság is, ahol máris az első fordulóban egy Sárréti rangadót rendeznek Vésztőn, de nem csak ez a találkozó lesz ígéretes. Szarvason csapatunk lép majd pályára, a két együttes kiütéses vereséggel búcsúzott a kupától, pénteken mindkét fél javítana majd.

 

Megye I.

Vésztő – Szeghalom
Jv.:
Hanyecz Bence
péntek, 17:30

A Sárréti rangadók mindig különlegesek, hiszen ezeken a meccseken általában bármi megtörténhet. Ez az összecsapás azért is lesz érdekes, mert a csapatok tiszta lappal lépnek pályára, ám a vésztőiek valamivel kipihentebbek lehetnek, mert ők tétmeccset nem játszottak múlt héten. A Szeghalom két kört is nyert a Magyar Kupában, illetve tavasszal is nagyon jól szerepeltek, ebből meríthetnek péntek délután. Szoros küzdelemre lesz kilátás, abszolút háromesélyes találkozóról beszélünk, de a szeghalmiak talán erősebbek jelen pillanatban. A találkozó pikantériája, hogy Molnár T. fél éves szeghalmi pályafutás után nyáron Vésztőre igazolt, és vélhetően ő is a pályán lesz az összecsapáson.

– A Szeghalom várhatja nagyobb önbizalommal a mérkőzést, mivel a kupában kétszer sikerült büntetőkkel továbbjutniuk. Már a tavaszt is remekül zárták, így joggal reménykedhetnek egy hasonlóan sikeres kezdésben. A Vésztőnek rövidre sikerült a kupaszereplés, könnyedén búcsúztatták őket az első körben. Az előző szezonban mérsékelt teljesítményt nyújtottak néhány szép bravúrral. A tizenhárom csapatos bajnokságnak köszönhetően idén hátrafelé nem kell nézniük, ez komoly terhet vehet le a vállukról. A nyáron egyik csapat háza táján sem volt számottevő mozgás, ezért mindkét együttes a tavalyi állományára támaszkodhat elsősorban. Ugyan egy Sárréti rangadón bármilyen végeredmény születhet, mégis a vendégeket érzem esélyesebbnek. Tippem: 1:2 – elemezte a mérkőzést Viczián Dániel, a Körösladány játékosa.

Megye I.

Szarvas – Körösladány
Jv.:
Szelezsán György
péntek, 17:30

Előző héten mindkét csapat komoly vereséggel búcsúzott a kupától, most viszont lesz lehetőség javítani. Az előző idényben rendre jó mérkőzéseket láthattunk ebben a párosításban, ez vélhetően most sem lesz másképp. A nyár folyamán mindkét félnél voltak olyan távozók, akik meghatározó tagjai voltak a csapatnak, de a megüresedett helyeket itt is, ott is próbálták pótolni. A Szarvas otthonában csakúgy, mint az előző szezonokban nem könnyű nyerni, a hazai pálya nagy lökést adhat a csapatnak, ám pénteken szoros eredményre számíthatunk, bármerre is billenjen a mérleg, ha egyáltalán billenni fog valamerre…

Két jó csapat találkozik ezen a mérkőzésen, ráadásul a felkészülés mindkét oldalon jól sikerült, igaz a Magyar Kupa második körében mindkét csapat búcsúzott. A Szarvas és a Körösladány is nehéz ellenfeleket kapott a kupában, ennek ellenére a ladányiak nagy arányú veresége meglepett. A két csapatban voltak változások nyáron, kíváncsi vagyok, hogy a Furár Róbert után maradt űrt, hogyan tudják kezelni Szarvason, míg Körösladányban Nagy Bálint és Kristóf Gergő helyét lesz nagyon nehéz pótolni. Jó iramú, hangulatos mérkőzésre számítok, Szarvason sosem könnyű nyerni, ezért azt mondom, hogy a hazai csapat behúzza ezt a találkozót – elemezte a meccset Bessenyei László, a Vésztő játékosa.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 2 =