Körösladányi MSK

Öt mérkőzéssel rajtol a megyei Magyar Kupa sorozat

Pénteken a megyei Magyar Kupa sorozat is elrajtol, tíz Megye III-as együttes öt mérkőzésen csatázik majd egymással. Ebben a kiírásban mutatkozik be elsőnek az újjáalakult Csabacsűd, valamint a szintén új csapatnak számító Magyarbánhegyesi TC is. A továbbjutók augusztus végén a második körrel folytatják a programot.

 

Kötegyán – Gerla
Jv.:
Görgényi András
péntek, 17:30

Az előző szezonban egyik csapat sem szerepelt túl jól a harmadik vonalban, a nyáron pedig egyik csapatban sem volt komolyabb változás. Kérdés, hogy a szezon elején ki veszi fel jobban a ritmust, ráadásul a pénteki meccsnap sem tesz túl jót a találkozónak.

Kétsoprony – Mezőmegyer
Jv.:
Mezei Máté
péntek, 17:30

A mezőmegyerieknek merészebb álmaik lehetnek ebben a szezonban, ám kérdés, hogy a kupát is komolyan veszik-e. A Kétsoprony ellen idegenben is lehet esélyük, de nehéz megjósolni, hogy ennek a meccsnek mi lesz a végkimenetele.

Csabacsűd – Gádoros
Jv.:
Zahorán János
péntek, 17:30

Az újjáalakult Csabacsűd egy év szünet után újra hazai pályán játszik majd. Első ellenfelük az a Gádoros lesz, ahol sok változás volt nyáron, tehát egyelőre kérdéses, hogy melyik csapat mire képes majd. Izgalmas meccsre van kilátás, biztos jó hangulat lesz Csabacsűdön.

Magyarbánhegyesi TC – Pusztaföldvár
Jv.:
Gyuga Zsolt
péntek, 17:30

Ez a mérkőzés is igazi lutri lesz, hiszen a két együttes közötti erőviszony különbséget nem lehet megjósolni, meg persze kérdés az is, hogy a kupát mennyire veszik komolyan a csapatok. Lesz, ami lesz…

Telekgerendás – Mezőberény
Jv.:
Rakonczás Zsolt
péntek, 17:30

Mezőberényben az alapokról kell újrakezdeni a futballt, ehhez pedig jó indítás lenne egy kupasiker idegenben. A Telekgerendás felemásan teljesített tavasszal, lehet esélye a Mezőberénynek.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 5 =