Körösladányi MSK

Nehéz mérkőzésen kell javítani csapatunknak

Szomszédvári rangadóval folytatódik csapatunk számára a bajnokság, ahol sosem könnyű pontot, pontokat szerezni, számunkra mégis igazán értékes csak a győzelem lenne, hiszen a bajnoki nyitányon vereséget szenvedtünk. Ami miatt kicsit hátrányban érezhetjük magunkat, hogy két játékosunk eltiltás miatt nem léphet pályára, de így lehetőség nyílik másoknak, hogy bizonyítsanak.

 

Badarság lenne a szombati meccsel kapcsolatban kijelenteni, hogy egyértelműen megnyerjük a találkozót. A két csapat között ugyan papíron lehet némi különbség, ám ez általában egy szomszédvári rangadón eltűnik, ezt pedig az elmúlt évek remekül példázzák. A Dévaványa – hasonlóan hozzánk – vereséggel kezdte az idényt, ők a Rákóczi Vasastól kaptak ki. A bajnoki vereséget megelőzően azonban kétszer is bravúros meccset játszottak a kupában, ami bizonyítja, hogy a csapatban van elképzelés.

Ami minket érint, ezen a találkozón nagyon jó lenne egy siker, hiszen a bajnoki kezdést kozmetikázni kellene. Sajnos a múlt heti vereséggel együtt elveszítettük Lakstetert és Kuklát is erre a hétvégére, ők piros lapos kiállítás miatt biztosan nem lépnek pályára. A pótlásuk ugyan nem lesz könnyű, de semmiképp sem lehetetlen, hiszen a kispadon játékra jelentkező fiatalok vannak, akik bizonyítani szeretnének. Ellenfelünknél kiállítás miatt nem lesz hiányzó, egyéb okokból pedig ritkán hagynak ki ilyen mérkőzést a játékosok.

A cél mindkét oldalon a három pont megszerzése lesz, de ahogy tavaly megizzadtunk Dévaványán, majd tavasszal itthon, úgy most is kiélezett csata várható, nincs lefutva semmi. A mérkőzés érdekessége ráadásul, hogy a ványaiak már valamennyire otthon érezhetik magukat nálunk, hisz az ősz folyamán minden hazai mérkőzésüket nálunk játszották/játsszák. A két fél egymás elleni mérlege is sokaknak okozhat meglepetést, hiszen négy dévaványai győzelem mellett csapatunk csak kétszer diadalmaskodott, ez a két siker éppen az előző idényben volt.

2016. augusztus 27., 17:30
Körösladány MSK – Dévaványai SE

Jv.: Pécs Zoltán (Pogonyi Ferenc, Vrbovszki Pál)

Előző mérkőzések:
Körösladány – Dévaványa 2-0 (2016)
Dévaványa – Körösladány 2-3 (2015)
Körösladány – Dévaványa 1-3 (2015)
Dévaványa – Körösladány 2-1 (2014)
Körösladány – Dévaványa 1-3 (2012)
Dévaványa – Körösladány 2-1 (2011)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 5 =