Körösladányi MSK

Főtáblán a Füzesgyarmat és a Kondoros

A bajnoki címre is esélyes Füzesgyarmat felkerült a főtáblára mai sikerével, amellyel félmillió forintot is kaszáltak, csakúgy, mint a Kondoros. Utóbbi együttes hazai pályán szerepelve gyűrte le a jó erőkből álló Rákóczi Vasast. A négy gárda nagy küzdelme mellett a háttérben a megyei kupapárharcok is zajlottak. Az eredmények folyamatosan frissülnek.

 

Országos Magyar Kupa

Füzesgyarmat – Szeghalom 3 – 0 (2 – 0)
Gólszerzők:
Domokos A. a 33., Kiss D. a 45. és Kelemen L. a 85. percben.
Kiállítva: Miklya M. az 58. ill. Veres Zs. a 45. percben.

Füzesgyarmat: Kajári J. – Mészáros Cs., Bányai P., Kelemen L., Kiss D., Bakk Á., Tóth N. (Gyáni R. a 62’), Urbán S. (Vass Á. a 88’), Bajnók I., Miklya M., Domokos A. (Tóth L. a 75’)

Szeghalom: Baranyi S. – Nagy M., Veres Zs., Cserna R., Mező S. (Boruzs K. a 78’), Hajdú B. (Vincze Z. a 61’), Tatár S., Tucsek Sz., Tóth G., Mészáros M., Ernyes R. (Erdősi Gy. a 72’)

Szoros találkozót láthattak Füzesgyarmaton a nézők, azonban a 33. percben Domokos gólja megtörte a jeget hazai oldalon. Ezt követően a vendégek emberhátrányba kerültek, illetve a Füzesgyarmat tovább növelte előnyét. A második játékrészben létszámban egálra hozta a meccset a Szeghalom, de eredményben ezt már nem tudták megtenni.

Kondoros – Rákóczi Vasas 3 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők:
Péli T. az 50., Borgulya T. a 64., Harangozó K. a 90. ill. Tasi R. a 30. percben.

Kondoros: Szólik T. – Süli A., Kis M. (Zsíros P. a 46’), Hanyecz H., Rafaj R. (Kajtár I. a 46’), Harangozó K., Borgulya T., Takács M., Vajgely Gy., Péli T., Lakatos E. (Mihalecz I. a 84’)

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Márki M., Szabó N. (Németh G. az 57’), Ludányi P., Sajti B. (Albert L. a 22’), Szabó Á., Gulyás R., Nyéki B., Mazán N. (Sindel R. a 66’), Tasi R., Simon R.

Az első félidő alapján az orosházi csapat örülhetett, hiszen megszerezték a vezetést Tasi révén, így a szünetben is ők álltak jobban. A frissítő után azonban a Kondoros hamar visszajött a meccsbe, sőt a 64. percben meg is fordították az állást. A hajrában már csak az volt kérdés, hogy egyenlít a Rákóczi vagy még egy gólt lő a Kondoros, nos, az utóbbi valósult meg.

Megyei Magyar Kupa

Mezőberény – Doboz 2 – 3

OMTK-ULE – Csanádapáca 4 – 4

Dombegyház – Kunágota 2 – 5

Medgyesbodzás – Békéscsabai MÁV 1 – 5

Gádoros – Békésszentandrás 6 – 3

Nagyszénás – Gyomaendrőd FC 9 – 0

Kardos-Örménykút – Csorvás 4 – 3

Gerendás – Békés 0 – 11

Mezőmegyer – Atletico Békéscsaba 2 – 0

Végegyháza – Magyarbánhegyesi FC 4 – 5

Zsadány – Sarkad 0 – 5

Kamut – Bucsa 1 – 1

Kaszaper – Békéssámson 3 – 0   (játék nélkül)

Kevermes – Újkígyós 3 – 2

Magyarbánhegyesi TC – Battonya 0 – 4

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + egy =