Körösladányi MSK

Győzelmünkkel folytattuk idei veretlenségünket

Szombaton Bucsa csapatát láttuk vendégül a Megye III-as bajnokság 22. fordulójában. Az őszi vereség után hazai pályán nagy arányú győzelmet arattunk, ezzel tovább folytattuk idei veretlenségünket.

 

Nem úgy kezdődött a mérkőzés ahogy azt elterveztük, hiszen már a 7. percben hátrányba kerültünk. Ezután viszont sikerült egyenlítenünk, sőt a szünetre már kétgólos előnnyel mehettünk. A második játékrészben aztán Agárdi korai gólja lezárta a mérkőzést, végül magabiztosan, hat-egy arányban győztünk.

Sikerünkkel továbbra is magabiztosan tartjuk a harmadik helyet, jövő héten pedig igazi rangadó vár ránk, hiszen a Kondoros otthonában lépünk pályára, akik előttünk állnak a második pozícióban.

Körösladányi MSK II. – Bucsa SE 6 – 1 (3 – 1)
Gólszerzők: Kozák Á. a 25., Almási M. a 42., Kántor M. a 45., Agárdi L. a 48., a 82., Pályi I. a 78. ill. Tasi T. a 7. percben.
Sárga lapok: Fábián N. az 56., Kiss G. az 59., Tóth K. a 62., Tasi T. a 69. és Oláh K. (mindannyian Bucsa) a 84. percben.
Jók: Szántó Cs., Hajdú N., Egeresi L., Almási M. ill. Oláh J., Tasi T., Jász Z.

30 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K., Pályi I., Agárdi L., Hajdú N., Kozák Á. (Somogyi M. a 70′), Szántó Cs., Almási M., Szabó L. (Lipcsei I. a 76′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Bucsa SE: Kapitány M. – Tóth K., Oláh J., Lengyel Á., Lázók A., Dede S. (Oláh K. a 70′), Laurencsik Gy. (Varga G. a 66′), Tasi T. (Törzsök J. a 76′), Fábián N., Kiss G., Jász Z.

Vezetőedző: Nagy Ferenc

Keresztesi János: Ma egy kicsit nehezen lendültünk bele, átaludtuk az első negyedórát, aztán az ellenfél kihagyott helyzetei megbosszulták magukat és a végén fölényes győzelmet arattunk.

Nagy Ferenc: Köszönjük a játékvezetőnek, hogy nem tudtuk szorosabbá tenni a mérkőzést, és köszönjük a megyei szövetségnek, hogy ennyire tiszteli meg a 3. és 5. helyezett mérkőzését. Gratulálok a Ladánynak, mert jobban játszottak.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenhat =