Körösladányi MSK

Nem maradt el a gyarmati fieszta, de megnehezítettük a hazaiak dolgát

A Megye III-as bajnokság 27. fordulójában Füzesgyarmaton léptünk pályára, ahol a veretlen listavezető fogadta csapatunkat. A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy a hazaiak azt szerették volna, végül azonban közbe tudtunk szólni, hogy ne legyen egyszerű a dolguk.

 

A forduló előtt egyszerű volt a képlet, egy győzelemmel a Füzesgyarmat II. három fordulóval a bajnokság vége előtt bajnok lehet. Ennek megfelelően győzelmi szándékkal vágtak neki a hazaiak a Sárréti rangadónak, ami az ő szájuk íze szerint alakult. Már a 9. percben vezetést szereztek, amire azonban a 18. percben Agárdi válaszolt, majd nyomban a 19. percben Lipcsei révén már a vezetést is megszereztük. Ez kissé megzavarta a hazaiakat, ám a szünet előtt így is egálra hozták a meccset. A második félidőt így mondhatni tiszta lappal kezdték a felek, de ekkor már a Füzesgyarmat jobbnak bizonyult, két gólt szerezve négy-kettő arányban végül megnyerték a meccset és így a bajnokságot is.

Három fordulóval a szezon vége előtt csapatunk a 3. helyen áll, matematikailag még az ezüstérem elérhető, de reálisan gondolkodva vélhetően már nem érhetjük be a Kondorost. A hátralévő mérkőzéseket hoznunk kell, és minél hamarabb bebiztosítani a bronzérmet.

Füzesgyarmati SK II. – Körösladányi MSK II. 4 – 2 (2 – 2)
Gólszerzők: Pálinkás R. a 9., a 73., Komáromi R. a 34., Novák R. az 50. ill. Agárdi L. a 18. és Lipcsei I. a 19. percben.
Sárga lapok: Komáromi R. a 27., Kovács A. a 78. ill. Szántó Cs. a 33., Kántor M. az 55. és Keresztesi K. a 61. percben.

100 néző

Füzesgyarmati SK II.: Fildan – Kovács A. (Tóth K. a 79′), Tokai K. (Polgárdi Sz. a 76′), Mészáros Cs., Pálinkás R. (Vígh K. a 89′), Vámos A., Komáromi R., Zs. Nagy B. (Dóczi A. a 32′), Novák R., Buzgány L., Elek T. (Kovács M. a 30′)

Vezetőedző: Jeneses László

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Lipcsei I. (Kozák Á. a 70′), Keresztesi K., Pályi I. (Szántó B. a 70′), Almási M., Szabó M. (Szabó L. a 60′), Somogyi M. (Szuroka Zs. a 60′), Szántó Cs., Agárdi L. (Havran M. a 70′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 1 =