Körösladányi MSK

Nem sikerült a pontszerzés hazai pályán

Megye II-es csapatunk vasárnap a Kondoros ellen lépett pályára. Bizakodva várhattuk a találkozót, azonban hiába játszottunk szoros mérkőzést, végül egy találattal alulmaradtunk. Jövő héten a Csorvás otthonában folytatjuk.

 

Sokáig gól nélküli döntetlent jelzett az eredményjelző, aztán a 34. percben egy büntetőből vezetést szerzett a Kondoros. A szünetre a vendégek mentek előnnyel, majd a fordulást követően a 60. percben Papp Zs. góljával visszajöttünk a meccsbe. A folytatásban aztán nem tudtunk már gólt szerezni, ellenben a Kondoros a 79. percben újra betalált, így mindhárom pontot elvitték Körösladányból.

Körösladányi MSK II. – Kondorosi TE 1 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők: Papp Zs. a 60. ill. Korbely J. (11-esből) a 34. és Szigeti M. a 79. percben.
Sárga lapok: Egeresi L. a 7., Boros Zs. a 73. ill. Bákai A. az 55. és Rafaj M. a 68. percben.
Jók:

120 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Talpalló Á., Egeresi L., Kántor M., Kovács G. (Tóth J. az 57′), Keresztesi K., Almási M., Szabó M., Papp Zs., Boros Zs. (Havran M. a 75′), Szántó Cs. (Szentpéteri M. a 85′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Kondorosi TE: Gritta K. – Rafaj M., Kovács I. (Gyurik K. a 86′), Bákai A., Korbely J. (Cziglédszki P. a 81′), Tusjak Cs., Szvitan D., Szebegyinszki R., Buzás T., Szigeti M., Pusztai Zs. (Kollár P. a 89′)

Vezetőedző: Jurák György

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + tizennégy =