Körösladány MSK

Körösladány – Gyula 1-3

Körösladányi MSK – Gyulai Termál FC 1 – 3 (0 – 0)
Gólszerzők: Csicsely J. a 47. ill. Szabó Á. a 62., Boros T. a 74. és Trescsula M. a 92. percben.
Sárga lapok: Csicsely J. a 14., Burai D. a 25., Papp Zs. az 54., Czirok J. a 74., Ekker A. (kispadról) a 89. ill. Kukla Zs. a 48., Palik Gy. a 78. és Oláh A. (kispadról) a 93. percben.
Kiállítva: Szabó Á. (Gyula) a 85. percben.
Jók: Malkócs M., Czirok J. ill. az egész csapat

200 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Wéber L., Szántó M., Csicsely J. (Vajda C. a 81′), Farkas J. (Urbán S. a 69′), Zelenyánszki L. (Kisari T. a 81′), Czirok J., Papp Zs. (Bakk Á. a 81′), Malkócs M., Burai D.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Gyulai Termál FC: Molnár P. – Nagy S., Szabó Á., Trescsula M., Kukla Zs. (Magyar G. a 78′), Nagy G., Radics D., Boros T., Palik Gy., Bánfi D. (Kiss T. a 89′), Nyéki B. (Repisky D. a 89′)

Vezetőedző: Sajben Gábor

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Vezető gólunkra most nem tudtuk rárúgni a másodikat. A kapott gól után továbbra is próbáltuk nyomás alatt tartani az ellenfelet, de a szórványos kontrákhoz nem voltunk kellően feszesek hátul, úgyhogy nincs más dolgunk, mint gratulálni az ellenfél győzelméhez.

Sajben Gábor: Ha most valaki meg tudta verni a listavezetőt, akkor azok mi voltunk. Ettől még ők az egyértelmű bajnokesélyesek, de a csapatom fantasztikus teljesítményt nyújtott ma is.