Körösladány MSK

Körösladány-Nagyszénás 4:0

Körösladány MSK–Nagyszénás SE 4–0 (4–0)

Körösladány, 250 néző. V.: Bálint A. Körösladány: Nagy B. – Ruzsa (Zelenyánszki), Wéber, Bakk, Csicsely (Szántó), Farkas J. (Murvai), Kisari, Lászik, Papp Zs. (Burai), Czirok, Malkócs (Urbán). Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián. Nagyszénás: Magony – Godár, Tari, Takács, Kolozsvári J., Frankó (Deák), Kukovecz, Vili (Kókai), Rafaj, Kovács L. (Simon), Márk. Edző: Tasi Róbert. G.: Farkas J. a 4., a 41., Wéber a 29., Csicsely a 34. percben. Jó: Malkócs, Ruzsa, Lászik, Farkas J., ill. Magony (a mezőny legjobbja), az egész csapat.

 

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – Elfogadható első félidei játékunknak köszönhetjük a győzelmünket, jó játékvezetés mellett, sportszerű ellenféllel szemben.

Tasi Róbert: – A mérkőzés előtt még nem tudtam, hogy milyen kezdőcsapatot küldjek fel, de az első félidőben több egyéni hibát vétettünk, ennek volt köszönhető a Ladány nagy fölénye. A második játékrészben viszont rendeztük sorainkat és döntetlenre hoztuk a játékrészt. Büszkék lehetnek a srácok magukra, ebben az összeállításban is tisztességgel helytálltunk.