Körösladány MSK

Szarvas – Körösladány 1-1

Szarvasi FC 1905 – Körösladányi MSK 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Furár R. a 86. ill. Csicsely J. a 24. percben.
Sárga lapok: Polonszki P. a 48. ill. Ruzsa Z. a 17., Szabó Á. a 37., Burai D. a 42., Murvai D. a 77. és Malkócs M. a 81. percben.
Kiállítva: Deli L. a 33., Somogyi J. (vezetőedző) a 33., Pilán R. a 79., Paulik Á. a 90. ill. Zelenyánszki L. a 79. percben.
Jók: Babák Z., Polonszki P., Furár R. ill. Wéber L., Ruzsa Z., Csicsely J.

300 néző

Szarvasi FC 1905: Babák Z. – Zima D., Polonszki P. (Moleri R. a 83′), Furár R., Tóth B. (Molnár E. a 92′), Simon R. (Kiri B. a 62′), Varga I. (Paulik Á. a 62′), Kiri M., Deli L., Juhász Gy., Pilán R.

Vezetőedző: Somogyi János

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Wéber L., Szabó Á., Csicsely J. (Kisari T. a 46′), Farkas J., Zelenyánszki L., Czirok J., Urbán S. (Murvai D. a 46′), Talpalló Á. (Malkócs M. a 66′), Burai D.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Somogyi János: Óriási szívvel küzdöttünk egy órányi emberhátrányban. Számomra hihetetlen, hogy a védekező középpályásomnak két apró szabálytalanságért villant a piros, ellenben a vendégcsapat azonos poszton játszó labdarúgója nyolc hasonló szablytalankodással végigjátszotta a mérkőzést.

Ekker Attila, Futaki Krisztán: Kár ezért a mérkőzésért, ezt nem a csapatok rontották el. Hiányérzetünk van saját csapatunkkal szemben. Ezt a mérkőzést könnyedén le kellett volna zárni a második félidőben.