Körösladányi MSK

Egyre mélyebb gödörben a csapat, tavasszal még nem szereztünk pontot

A forduló előtt még mögöttünk álló Rákosmente csapatát fogadtuk hazai környezetben, akik ellen ősszel magabiztosan nyerni tudtunk, vasárnap viszont a kevés helyzetet hozó találkozón kettő-nullra a vendégek nyertek. Ezzel a sikerrel megelőztek minket, mi pedig kieső helyre kerültünk.

 

49. perc: Sokak meglepetésére büntetőt kapott a vendég csapat. Pusztai volt szabálytalan, azonban még a vendégek véleménye szerint is tizenhatoson kívül történt az eset. Ennek ellenére Hamar értékesítette a megítélt pontrúgást. (0-1)

63. perc: Szögletet végezett el a Rákosmente, középen pedig Nyul fejelte a kapunkba a labdát. Ivicevic tehetetlen volt, már csak az őt feltartó támadók miatt is. (0-2)

A mérkőzés első félidejében támadólag lépett fel mindkét csapat, igaz ez kapura lövésekben nem nagyon mutatkozott meg. Részünkről Németh Á. kapuhoz közeli szabadrúgását lehet megemlíteni a 10. percben, ezt a kapus védeni tudta. Az első félidőben más nem történt, így ugorhatunk egy nagyot az időben és következett a 49. perc. Ekkor volt az ominózus Pusztai szabálytalanság, amiből büntetőt kapott a vendég csapat, majd az előnyt is megszerezte. A 63. percben Nyul fejesével tovább nőtt a vendég előny, ami után hiába birtokoltuk mi a labdát, helyzetet nem sikerült kialakítanunk.

Ezzel a vereséggel a kieső helyre csúsztunk vissza, így pedig nagyon nehéz dolgunk lesz a bajnokság további részében. Jövő héten a dobogós Iváncsa ellen játszunk idegenben.

Körösladányi MSK – Rákosmente FC 0 – 2 (0 – 0)
Gólszerzők: Hamar Á. (11-esből) a 49. és Nyul K. a 63. percben.
Sárga lapok: Fodor S. (kispadról) a 49., Ruzsa Z. a 67., Papp Zs. a 82. ill. Darabont G. a 68. percben.
Jók: Vincze D., Szántó M.

zárt kapuk mögött

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K. (Papp Zs. a 74′), Ruzsa Z., Rádai G., Zelenyánszki L. (Burai D. a 79′), Czirok J., Szántó M., Németh Á. (Kisari T. az 58′), Mácsai L. (Knyihár D. a 74′), Vincze D., Pusztai A.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Rákosmente FC: Kovács B. – Olasz G., Nyul K., Nagy J., Darabont G. (Ország O. a 91′), Nyilas B., Lovász B., Fellegi N. (Balaskó Cs. a 79′), Hamar Á. (Ferenczy D. a 79′), Peszmeg V. (Bányai P. a 63′), Tarjáni P.

Vezetőedző: Nagy Árpád

Fodor Sándor: Ki-ki mérkőzés volt, a mezőnyben mi irányítottuk a játékot, de meddő volt a támadójátékunk és rengeteg technikai hibát vétettünk. A második félidőben megfogta a csapatot a tizenhatoson kívüli szabálytalanságért megadott büntetőt. Ment a csapat becsülettel előre, kockáztattunk is, de egy szögletből megpecsételtük a mai mérkőzésen a sorsunkat.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + 5 =