Körösladányi MSK

A védelembe és a középpályára érkezett erősítés

A Békéscsabai Előrétől igazoltunk két játékost. A 24 esztendős Lászik Milán a védelembe, míg a 28 éves Farkas János a középpályán illetve a támadó szekcióban jelent majd erősítést ősztől.

 

Lászik Milán tehát a védelembe érkezik, a fiatal játékos az előző szezont a lila-fehéreknél töltötte, nyolc alkalommal az NBII-es bajnokságba is nevezték, de jobbára a megyei bajnokságban játszott a második csapatban. Farkas János neve ismerősen csenghet a megyei futballt kedvelők körében, hiszen a játékos minden szezonban termeli a gólokat, előző négy idényben 23, 22, 26 és 26 találatot szerzett. A Megye I. osztályban rutinosnak számító futballista Kondoroson, a Szarvason és a Békéscsabai Előre II-ben futballozott a legutóbbi években.

Milánnak és Jánosnak sok sikert kívánunk körösladányi színekben.

A távozók oldalán egyelőre további hivatalos név nincs, viszont Gyomai Ákos az NBIII-as újonc Törökszentmiklósnál szerepel próbajátékon.

Játékosmozgás csapatunknál:

Érkezők: Bakk Ádám (Szeghalom), Urbán Sándor (Szeghalom), Wéber László (Szeghalom), Murvai Dávid (Jamina), Lászik Milán (Békéscsabai Előre), Farkas János (Békéscsabai Előre II.)
Távozók: Krajcsó Krisztián (FC Dabas), Pusztai András (FC Dabas), Mácsai László (Tiszafüred), Szántó Mihály (Füzesgyarmat), Szabó Viktor (Kozármisleny?), Ivicevic Márk (Eger?), Gyomai Ákos (Törökszentmiklós?)

Kép: bmsextra.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =