Körösladány MSK

Körösladány – Gyomaendrőd 9-0

Körösladányi MSK – Gyomaendrődi FC 9 – 0 (3 – 0)
Gólszerzők: Farkas J. az 5., az 51., az 57., a 83., Wéber L. (11-esből) a 30., Malkócs M. a 37., Csicsely J. a 60., Czirok J. a 78. és a 84. percben.
Sárga lapok: Malkócs M. a 65., Papp Zs. a 70., Murvai D. a 88. ill. Szabó P. az 53., Vastagh Zs. a 87. és Dávid J. a 89. percben.
Jók: Szántó M., Malkócs M., Farkas J. ill. Hunya K., Hanea M., Szabó P.

150 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Wéber L., Szántó M., Csicsely J. (Lászik M. a 62′), Farkas J., Kisari T. (Murvai D. a 62′), Zelenyánszki L. (Vajda C. a 71′), Czirok J., Papp Zs., Malkócs M., Burai D. (Urbán S. a 71′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Gyomaendrődi FC: Soczó Sz. (Vastagh Zs. a 65′) – Bartik M. (Dávid J. a 46′), Valach V., Szilágyi B., Forgács G., Szabó P., Hunya K., Barna V., Hanea M., Egri K. (Pásztor O. a 67′), Sebők M.

Vezetőedző: Kovács Gyula

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Kulturált ellenféllel szemben, így sportszerű mérkőzésen, időnként jó játékkal megérdemelten nyertünk.

Kovács Gyula: Megbeszéltük a srácokkal az öltözőben, hogy megpróbáljuk a hazai csapat játékát megnehezíteni, ez hellyel-közzel sikerült, de tudjuk, hogy mind a két csapatnak más céljai vannak. Nekünk ebből a mérkőzésből is tanulnunk kell és dolgozunk tovább. Gratulálok a Körösladánynak, sok sikert kívánok a magasabb osztályhoz. Jó munkát az edzőpárosnak!