Körösladány MSK

Körösladány – Szarvas 1-1

Körösladányi MSK – Szarvasi FC 1905 1 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők: Wéber L. a 34. ill. Lénárt F. a 24. percben.
Sárga lapok: Ekker A. (vezetőedző) a 48., Wéber L. a 75. ill. Somogyi J. (vezetőedző) a 34., Lénárt F. a 42., Kiri M. az 51., Furár R. a 80. és Deli L. a 87. percben.
Jók: Ruzsa Z., Wéber L., Czirok J. ill. Juhász Gy. (a mezőny legjobbja), az egész csapat.

120 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á., Csicsely J. (Szabó Á. a 75′), Kisari T., Zelenyánszki L., Czirok J., Papp Zs. (Murvai D. a 46′), Burai D., Malkócs M. (Farkas J. a 46′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Szarvasi FC 1905: Kasik V. – Zima D., Pusztai B. (Korbely P. az 57′), Furár R., Simon R., Tóth B., Styecz M., Kiri M., Deli L., Juhász Gy., Lénárt F. (Molnár E. a 78′)

Vezetőedző: Somogyi János

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Az első húsz percben enerváltan futballoztunk, ezt ki is használta az ellenfél. Utána végig domináltunk, helyzetek sokaságát alakítottuk ki, melyeket nem tudtunk gólra váltani. Csak magunkat hibáztathatjuk, hogy nem tudtunk nyerni.

Somogyi János: Edzői pályafutásom során először írtam volna alá mérkőzés előtt a döntetlent, ez sok mindent elárul a mai lehetőségeinkről, de a srácok óriási szívvel és akarattal megérdemelten szereztek egy pontot.