Körösladányi MSK

Kiestünk a Kupából

Csapatunk a BLASZ I. osztályában szereplő ASR Gázgyár vendége volt a Magyar Kupában.

Csapatunk a Vasas II. elleni szerdai mérkőzéshez képest felforgatott összeállításban kezdte a mérkőzést.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25415/1/1736639.html

A mérkőzés számunkra jól kezdődött, hiszen Illés Rihárd (a keresztneve nem elírás…) már a 8. percben megszerezte a vezetést egy jól eltalált szabadrúgással.

Lehet túl korai volt a vezetés, csaptunk megnyugodott, visszavett a tempóból, egyenlő mezőnyjáték folyt.

A 18. perceben a mérkőzést befolyásoló súlyos hibát vétett tapasztalt játékosunk Pusztai András. A kapunktól körülbelül 30 méterre játékosunk szabálytalankodott az ellenfél játékosával szemben, majd az odaérkező 12. számmal játszó Balogh Péter ellökte játékosunkat, aki keresztül esett a fekvő játékoson, majd az őt ellökő játékost megrúgta. A játékvezető az ellenfél játékosának sárga , míg játékosunknak piros lapot mutatott fel.

Emberhátrányban folytatódott a a mérkőzés, kiegyenlítetté vált a játék kisebb helyzetek lehetőségek voltak mind a két kapu előtt, a hazaiak egy lecsúszott beadásból még a felsőlécet is eltalálták.

A szünetben a vezetőedző cserékkel akarta stabilizálni a védelmet, úgy hogy előre játékunk is hatásos legyen.

A becserélt Wéber az első szerelésénél sárga lapot kapott, aminek majd a 90. perceben lett jelentősége.

A játékunk akadozott elég sok labdát vesztetünk, az egyre agresszívabbá váló hazaiakkal szemben, a játékvezető tolerálta ezt a játékot a részükről.

A 87. percben egy kontrából a hazaiak kiegyenlítettek, majd erre 3 percre a játékvezető véleményünk szerint indokolatlanul kiállította Wébert is.

A kettős emberhátrány a hosszabbításban megtörte csapatunkat, kitámadtunk, ellenfelünk pedig kihasználta ezt és három gólt szerzett, így 4:1 arányú vereséget szenvedtünk és kiestünk a Magyar Kupából.