Körösladányi MSK

A piros lap megpecsételte a sorsunkat

A Szarvas otthonában igen izgalmas mérkőzést játszottunk, egészen addig, míg egyenlő létszámban voltunk a pályán. Az 55. percben bekövetkezett kiállítással azonban emberhátrányba kerültünk, amit a Szarvas ki is használt. Aztán igaz a hazaiaknál is volt még egy piros, de ami fájó, hogy Laksteter is a kiállítás sorsára jutott, így két játékosunk már biztosan nem játszik a Dévaványa ellen.

 

A mérkőzés elején bealudt csapatunk és ugyan egy Kéki lehetőséggel indult a találkozó, a 7. percben mégis a Szarvas szerzett vezetést egy kontra után. Körösfalvi ugratta ki remekül Zimát, aki a kapussal szemben sem hibázott. (1-0) A gól láthatóan megfogta kicsit a csapatot, hiszen szinte egyből nőhetett volna a szarvasi előny, azonban Kukla szépen mentett egy, már a kapuson is átjátszott labdánál. A 19. percben aztán „felébredtünk” és Kéki remek indításából Bakos Laksteterhez játszotta a labdát, aki a kapus felett a kapura irányította azt, végül azonban Papp Zs. helyezte a hálóba a pöttyöst, védőjével a nyakán. (1-1)

A 22. minutumban aztán Juhász-Bakos-Papp Zs. játszott össze, amiből egy sarokrúgást harcoltunk ki. A középre tekert labdát középen a bolyban valaki kapura fejelte, a hazai védő pedig fejjel mentett nagyot. A félidő utolsó negyedórájában a Szarvasnak volt több, de veszélytelen lehetősége, míg a mi részünkről Laksteter hagyott ki helyzetet, támadónk kisodródva a kapust kicselezte, de elhagyta a pöttyöst, amit így Lévai fel tudott szedni.

A második játékrészben cserékkel frissítették fel a csapatokat az edzők. Ennek megfelelően az 50. percben Zima próbálkozását láthatták a nézők, ami kicsivel tévesztett célt, majd egy gyors szabadrúgás után Bakos került ziccerbe, de a kapusba lőtte a labdát. Az 55. percben jött az az ominózus kiállítás, ami igazából el is döntötte a mérkőzést, Kukla egy rossz becsúszás után kapta meg második sárgáját. Az emberelőnyt hamar gólra váltotta a Szarvas, Bakró beadását Nagy Sz. vette át a hosszún, majd a kapuba lőtt. (2-1) A folytatásban felpörögtek az események, a 67. percben Klimaj hagyott ki nagy helyzetet, majd Somogyi lőtte Kasikba a labdát miután védője mellett csinált egy cselt.

A 73. minutumban tovább nőtt a hazaiak előnye, Bakró beadását Kasik öklözte ki, a kipattanóra pedig Klimaj érkezett, aki nem is hibázott. (3-1) A 78. percben hazai részről Viszkok is megkapta második sárgáját, amivel ő is idő előtt befejezte a meccset, majd a hajrába érve Kormány labdája éppen annyival volt hosszú Papp Zs-nak, hogy Lévai fel tudja szedni előle. A 88. percben Laksteter ellen szabálytalankodott a szarvasi védő, játékosunk visszaütött, amiért mi kaptunk szabadrúgást, de támadónk piros lappal kiszállt a hajrából. A szabadrúgás még megtalálta Papp Zs-ot középen, aki a kapufára húzta a lasztit, a kipattanót pedig Kéki lőtte fölé, ezzel pedig le is zárult a mérkőzés érdemi része.

Összegzés

Míg egyenlő arányban voltunk a pályán addig mondhatni ikszes meccset láthatott a közönség, azonban a kiállítással a Szarvas jól járt, és az emberelőnyt gólra is váltotta a hazai csapat. Sajnos a Dévaványa elleni derbin sem Kukla Zs., sem pedig Laksteter J. nem lesz a pályán.

Szarvasi FC – Körösladány MSK 3 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők:
Zima D. a 7., Nagy Sz. az 59., Klimaj Z. a 73. ill. Papp Zs. a 19. percben.
Kiállítva: Viszkok D. a 78. ill. Kukla Zs. az 55. és Laksteter J. a 88. percben.
Sárga lap: Nagy Sz. a 27., Kiszel Z. a 65. ill. Farkasinszki L. a 30. és Nagy S. a 63. percben.

Szarvasi FC: Lévai B. — Szikora M., Kiri B. (Szín Á. a 90’), Viszkok D., Pecznik P., Magyar M. (Kiszel Z. a 46’), Bakró G., Zima D., Nagy Sz. (Gulyás Á. a 76’), Klimaj Z., Körösfalvi K. (Somogyi J. a 62’)

Körösladány MSK: Kasik V. — Juhász D., Viczián D., Nagy S., Kukla Zs. — Kéki Cs., Papp M. (Kormány L. a 46’), Farkasinszki L. (Kádár L. a 46’), Papp Zs. — Bakos J. (László A. a 74’), Laksteter J.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat + öt =