Körösladányi MSK

Mesternégyesével a forduló gólkirálya lett Bakos

Jól jön az „öreg” a háznál, ez két mérkőzésen is bebizonyosodott. Bakos J. Vésztőn négy gólt szerezve döntötte el a rangadót, míg Bucsán a doboziak rutinos játékos-edzője, Barcsay A. szerzett három pontot érő gólt. Persze érdekességekből sem volt hiány, hisz Kondoroson végig kiélezett meccset játszottak a felek, a MÁV pedig a 89. percben vezetés ellenére sem nyert.

 

A múlt hétvégi forduló talán legnagyobb meglepetése az okányiak sikere volt a címvédő Lőkösháza ellen. A csapatot eddig az ág is húzta, előnyből bukták el a meccseiket, most pedig hátrányból fordítva zsebelték be a három egységet. Bravúros pontot szerzett a Battonya is hétvégén, akik a 89. percben egyébként hátrányba kerültek, de Kukula a 90. minutumban így is egy pontot mentett a csapatnak, érdekes meccs lehetett, az biztos! Kondoroson sem aprózták el a felek, a hét gólt hozó találkozón kétszer is fordított a Kondoros, végül pedig náluk maradt az előny a lefújáskor.

Fontos gólokból többet is kilehetne emelni, de Molnár J. mesterhármasa mindent vitt múlt héten, az ő három találatával tudott nyerni az Okány. Ez a siker egyébként a csapatot megindíthatja felfelé is. Az előző héten több játékos is mesterhármast ért el, de ez nem volt elég a forduló gólkirályi címéhez. A 38 esztendős rutinos Bakos J. mesternégyest szerzett, amivel egyedül állhat fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, már ami a forduló gólkirályi címét illeti. Támadónk egyébként Ács L-vel holtversenyben vezeti a góllövőlistát is.

A forduló utáni érdekességként meg lehet említeni, hogy több csapatnál is jól jönnek az idősebb, rutinos játékosok. Míg nálunk Bakos egymaga vállalta fel a gólszerzést Vésztőn, addig a dobozi Barcsay A., aki már 40 éves, három pontot érő találatot szerzett csereként a Doboznak. A játékos-edző egyébként két hete is betalált, igaz akkor simább meccset játszottak.

Kapott gól nélküli percek a 4. ill. az 5. forduló után

Megye I.

191 perc – Rákóczi Vasas
121 perc – Mezőhegyes
116 perc – Füzesgyarmat
102 perc – Körösladány

Megye II.

275 perc – Békésszentandrás
96 perc – Újkígyós
91 perc – Sarkadkeresztúr

Győzelmi sorozat a 4. ill. az 5. forduló után

Megye I.

4 meccs – Kondoros, Füzesgyarmat
3 meccs – Rákóczi Vasas, Körösladány
1 meccs – Dévaványa, Szabadkígyós, Mezőhegyes

Megye II.

3 meccs – Békésszentandrás, Békés
2 meccs – Csanádapáca, Doboz, Sarkadkeresztúr
1 meccs – Újkígyós, Okány

Kapott gól nélküli mérkőzés 4 ill. 5 forduló után

Megye I.

2 meccs – Füzesgyarmat, Rákóczi Vasas
1 meccs – Szeghalom, Kondoros, Szarvas, Körösladány, Mezőhegyes

Megye II.

3 meccs – Békés, Békésszentandrás
2 meccs – Újkígyós
1 meccs – Doboz, Lőkösháza, Gyomaendrőd, Sarkad, Sarkadkeresztúr

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =