Körösladányi MSK

Nem sok kellett volna a bravúrhoz a listavezető ellen

Ha lehet rosszul kezdeni egy mérkőzést, akkor ifjúsági csapatunknak ez sikerült az éllovas Csanádapáca ellen, hiszen már az első percben hátrányba kerültünk. Ezután a hazaiak tovább növelték előnyüket, de csapatunk null-hármas állásnál visszajött a meccsbe, azonban az egyenlítés elmaradt.

 

Ifjúsági csapatunk a lehető legrosszabbul kezdett az éllovas Csanádapáca ellen, hiszen már az első percben hátrányba kerültünk. Ez a találat ébresztőként hatott a csapatra, igaz így is kétgólos hátrányban mentünk a szünetre. A második félidőben már-már úgy tűnt, hogy nem lesz több találat, de végül a 77. percben Kasza I. háromra növelte a vendégek előnyét. Ekkor azonban még nem volt vége a meccsnek, hiszen a 80. percben előbb Komódi B., majd a 83. minutumban Szalazsán A. is szépített. Ezzel lett igazán izgalmas a meccs vége, viszont egyenlítenünk már nem sikerült, a 88. percben Kasza I. második gólja zárta le a találkozót.

Körösladány MSK (U19) – Csanádapácai EFC (U19) 2 – 4 (0 – 2)
Gólszerzők:
Komódi B. a 80., Szalazsán A. a 83. ill. Telek R. az 1., a 38., Kasza I. a 77. és a 88. percben.
Sárga lap: Telek R. a 49. és Bozsó M. (mindkettő Csanádapáca) a 64. percben.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Bakró Z., Kántor L., Balogh R. (Kanalas Gy. a 71’), Mező D. (Pekker L. a 71’), Kántor M., Szalazsán A., Komódi B., Szántó Cs., Almási M., Papp M.

Csanádapácai EFC (U19): Bozsó G. — Bajczer B., Juhász P., Telek R. (Győrfi K. az 54’ (Annus R. a 80’)), Bereczki D., Szántó I., Göcző V., Rakonczai M., Kasza I., Kakuszi Z., Bozsó M. (Kiss K. a 90’)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 15 =