Körösladányi MSK

Egy hét pihenő után a Szarvast fogadja ifi csapatunk

Sajnálatos módon múlt héten sem lépett pályára ifjúsági csapatunk, hiszen a Kondoros elleni mérkőzésünk is más időpontra került. A folytatásban viszont vasárnap már hazai környezetben futballozhatnak a fiúk, a jó erőkből álló szarvasiakat fogadjuk.

 

Egy hét kényszerpihenő után hazai pályán folytatódik a bajnokság ifi csapatunk számára, akik a Szarvast fogadják majd. Ellenfelünk jelenleg öt mérkőzéssel a háta mögött a negyedik helyen áll, míg mi „csak” a kilencedik pozícióban vagyunk, de csak három mérkőzést játszottunk le. Most a Szarvas elleni összecsapás mérföldkő lehet, hiszen egy sikerrel megindulhatnánk felfelé a tabellán, a pótolt meccsek után pedig akár komolyabb céljaink is lehetnének. Persze egyelőre maradjunk a kisebb céloknál, a Szarvast hazai pályán meg kell szorongatni, sőt a győzelem sem elérhetetlen. Vasárnap délelőtt tehát mindent meg kell tenni a siker érdekében, bízzunk a legjobbakban!

2016. október 9., 11:00
Körösladány MSK (U19) – Szarvasi FC (U19)

Jv.: László István (Boda László, Tóth Kristóf)

Serdülő csapatunk ismét a felnőtt előtt lép pályára, szombat délelőtt a második helyen álló Vésztő csapatát fogadjuk hazai környezetben. Múlt héten megszerezve első sikerünket lendületet gyűjthetünk a vésztőiek ellen, akik ugyan nehéz falatnak bizonyulhatnak, de nem legyőzhetetlen riválisról beszélünk.

2016. október 8., 10:00
Körösladány MSK (U16) – Vésztői SE (U16)

Jv.: Tóth Imre

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × egy =