Körösladányi MSK

Akár lépéselőnybe is kerülhet a Köröstarcsa

Északon a Köröstarcsa múlt héten került a tabella elejére, most pedig két riválisuk éppen egymás ellen játszik, így a csapat kisebb lépéselőnybe kerülhet, ha sikerül nyerniük. A két csoportban több alsóházi együttes is javíthat a pozícióján.

 

Megye III. „észak”

Kétsoprony – Köröstarcsa
Jv.:
Modes Ottó Péter
szombat, 11:00

A Köröstarcsa hétvégén az élre állt, a Kétsoprony pedig a középmezőnyt zárja a tabellán. A vendégeknek kell a győzelem, hiszen csak siker esetén maradnak biztosan az élen, valamint a Mezőberény vagy a Kétegyházával szemben előnyre tehetnek szert, viszont a Kétsoprony hazai pályán mindent meg fog tenni a pontszerzés érdekében.

Gerla – Kötegyán
Jv.:
Steigler Ádám
szombat, 14:30

Két gyengén szereplő csapat számára lehetőség lesz ez a meccs a javításra, hiszen abszolút háromesélyes találkozóról beszélünk. A Gerla eddig hat, a vendégek pedig egy pontot szereztek, hétvégén valakinek gyarapodhatnak a pontjai.

Mezőberény – Kétegyháza
Jv.:
Pájer Tamás
szombat, 14:30

Múlt heti döntetlenje miatt a második helyre került a Mezőberény, ám most is nehéz meccs vár rájuk, hiszen a harmadik Kétegyházát látják vendégül. A döntetlen egyik félnek sem lenne a legjobb eredmény, viszont aki hétvégén nem nyer az az éllovassal szemben kisebb ponthátrányba kerülhet.

További mérkőzések:

Telekgerendás – Mezőmegyer
Jv.:
György Sándor
szombat, 11:00

Kardos-Örménykút – Mezőgyán
Jv.:
Kocsondi Bálint
szombat, 14:30

Zsadány – Csabacsűd
Jv.:
Győri László
vasárnap, 14:30


Megye III. „dél”

Kaszaper – Dombegyház
Jv.:
Fehér József
szombat, 14:30

Három ponttal szerzett többet a Kaszaper, mint soros ellenfele, de talán az kijelenthető, hogy mindkét együttesnél több pontot akartak szerezni ősszel. A javításra hétvégén nyílik lehetőség, a helyzeteivel jobban gazdálkodó csapat gyűjtheti be a három pontot.

Gádoros – Kevermes
Jv.:
Kovács Antal
szombat, 14:30

Mindkét csapat előkelő helyen áll a tabellán, azonban a hazaiak öt pontra vannak a dobogótól. Ezt csökkenthetik is akár szombaton, de a dobogós Kevermes is három pontért harcol majd, ami izgalmassá teheti a mérkőzést.

Tótkomlós II. – Magyarbánhegyesi TC
Jv.:
Tóth Imre
szombat, 14:30

A magyarbánhegyesi csapat szerepel jobban a bajnokságban, azonban a Tótkomlós hazai pályán már szorongatott meg nagy ellenfeleket is. Nehéz dolga lesz a vendégeknek, nüanszok dönthetnek majd.

Gerendás – Békéssámson
Jv.:
Farkas Csaba Zsolt
szombat, 14:30

A Gerendásnak már van három pontja ősszel, de a Békéssámson még egyetlen egységet sem szerzett. A vendéglátók és a vendégek is javíthatnak hétvégén, a hazai pálya előnye sokat jelenthet a Gerendásnak.

További mérkőzések:

Végegyháza – Nagyszénás
Jv.:
Krisán János
szombat, 14:30

Pusztaföldvár – OMTK-ULE
Jv.:
Görgényi András
szombat, 14:30

Magyarbánhegyesi FC – Medgyesbodzás
Jv.:
Kis Pál
szombat, 14:30

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =