Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Megye I. és II. osztály mérkőzései

A Kondoros hazai pályán, a Füzesgyarmat pedig a Jamina otthonában folytatná a menetelést, A Dévaványa vagy a Tótkomlós javíthat hétvégén, nehéz dolga lesz a Vésztőnek. A két emberét hiányolni kénytelen Békésszentandrás hazai pályán meccsel a MÁV-val, az otthoni meccsein „menő” Okány és Gyomaendrőd pedig ismét vendéglátóként bizonyíthat.

 

Megye I.

Kondoros – Körösladány
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 14:30

Nyolcból nyolc mérkőzést nyert meg a Kondoros eddig a bajnokságban, így csapatunknak nagyon nehéz dolga lesz idegenben, a bajnoki címre is esélyes Kondoros otthonában. A papírforma és az előzmények alapján a Kondoros lesz a mérkőzés esélyese, de előbb-utóbb megszakad a menetelésük, lehet éppen hétvégén…

Jamina – Füzesgyarmat
Jv.:
Juhász Lajos
szombat, 14:30

A Füzesgyarmat eddig egyszer hibázott a bajnokság során, még a Rákóczi Vasas otthonában szenvedtek vereséget. A Jamina ugyan okozott már nem egyszer meglepetést, most viszont nehéz dolguk lesz, a Füzesgyarmat a mérkőzés favoritja, ráadásul a vendégek egy hetet rápihenhettek a meccsre.

Szeghalom – Mezőkovácsháza
Jv.:
Barta Tibor
szombat, 14:30

A Mezőkovácsházát az ág is húzza ebben a bajnokságban, pedig a játékosállományuk alapján sokkal előrébb kellene lenniük a tabellán. Mindenesetre a Szeghalom ellen sem lesz könnyű dolguk, igaz a hazaiaknál Turcsek tréner nem ülhet le a padra, illetve Turcsek Sz. sem játszhat eltiltás miatt, de így is a vendéglátók lehetnek esélyesebbek.

Dévaványa – Tótkomlós
Jv.:
Bihar megye
szombat, 14:30

Négy-négy pontot szerzett eddig a két fél, ez pedig remek alkalom lesz arra, hogy ezeket a pontokat valamelyik csapat tovább gyarapítsa. A Dévaványa és a Tótkomlós is megmutatta már egyaránt, hogy tudnak küzdeni a pályán, így szombaton az dönthet, hogy melyik csapat akarja jobban a sikert.

Vésztő – Mezőhegyes
Jv.:
Jász-Nagykun-Szolnok megye
szombat, 14:30

A Mezőhegyes remekel a bajnokságban, míg a Vésztő a tabella utolsó helyén áll, nyeretlenül. A hazaiak éppen múlt héten szerezték meg második pontjukat Szarvason, ami nagy bravúr volt részükről. Hétvégén a Mezőhegyes ellen hasonlóan nehéz dolguk lesz, mint egy hete Szarvason, a pontszerzéshez pedig a támadó szekciónak javulnia kell a Sárréti csapatnál, máskülönben a Mezőhegyes bezsebelheti a három egységet.

Kiemelt mérkőzés, melyet ITT elemeztünk:

Rákóczi Vasas – Szabadkígyós
Jv.:
Pécs Zoltán
szombat, 14:30


Megye II.

Békésszentandrás – Békéscsabai MÁV
Jv.:
Czirbuly Mátyás
szombat, 14:30

A vendéglátók egy hete Battonyán kaptak ki egy izgalmas meccsen, akkor két játékosukat eltiltás miatt el is veszítették. Ez nem túl jó előjel a MÁV ellen, még akkor sem, ha a csapat jelenleg sereghajtó, és az előző fordulóban a Csanádapáca ellen is kikaptak. Előbb vagy utóbb a békéscsabai klubnál is meg kell, hogy törjön a jég, bár nehéz elképzelni, hogy ez a „törés” hétvégén lesz.

Okány – Csorvás
Jv.:
Mihálik Pál
szombat, 14:30

Az okányiak még mindig közel vannak a veszélyzónához, míg az újonc Csorvás tizennégy ponttal a középmezőnyben tanyázik. Az okányiak hazai környezetben nagyon sok csapatot megvicceltek már, így hétvégén is ők lesznek az esélyesek, hiszen eddig mindig jól kihasználták a hazai pálya előnyét.

Kunágota – Lőkösháza
Jv.:
Gyuga Zsolt
szombat, 14:30

A két együttes hullámzóan szerepel a bajnokságban, legutóbb a hazaiak kikaptak, a vendégek pedig nyertek. A vendégek közel vannak a dobogóhoz, így nekik egy siker sokat jelentene, de a Kunágota számára is kell a három pont, hogy a tabellán előrébb kerüljenek. Nüanszok dönthetnek ezen a meccsen, a Kunágota szinte biztosan megszorongatja a címvédőt.

Sarkadkeresztúr – Doboz
Jv.:
Fekete Zoltán
szombat, 14:30

Újoncként jól szerepel a Doboz a bajnokságban, míg a tavasszal remeklő Sarkadkeresztúr közel van a kieső helyekhez. A hazaiaknál plusz lökést adhat a hétközi edzőváltás, Cserháti mesterrel újult erőt vehet a csapat, és akár meg is lephetik a Dobozt. Az „új” csapatnak nem is lenne rossz egy sikerrel bemutatni a régi-új edzőt.

Újkígyós – Battonya
Jv.:
Zahorán János
szombat, 14:30

Nagyon jól vette az őszi szezon első felében az akadályokat az Újkígyós, viszont az utóbbi hetekben kiengedett a csapat, már három hete nem is nyertek, ami miatt a nyolcadik helyig csúsztak vissza. A Battonya előző héten nagyon fontos rangadót nyert meg, de igazán értékes csak akkor lehet az a siker, ha most Újkígyóson is begyűjtik a három egységet.

Csanádapáca – Bucsa
Jv.:
Kundla Attila
szombat, 14:30

Négy mérkőzést nyert meg zsinórban a bucsai csapat, ami a Csanádapáca számára nem túl jó előjel a mérkőzés előtt. A hazaiak ugyan elkerültek a kieső helyről azzal, hogy a sereghajtó MÁV csapatát egy góllal felülmúlták, annál viszont több kell hétvégén, ha a Bucsa ellen is nyerni akarnak. A vendégek tűnnek esélyesebbnek a találkozó előtt.

Gyomaendrőd – Atletico Békéscsaba
Jv.:
Krajcsovicz Zsolt
szombat, 14:30

Minden mérkőzését megnyerte hazai pályán a Gyomaendrőd, a csapat igazi „menő” vendéglátóként. Az Atletico hétvégén a kieső helyre került, onnan szeretnének mihamarabb elkerülni, de a Gyomaendrőd otthonában kevés esélyük lesz pontot szerezni.

Kiemelt mérkőzés, melyet ITT elemeztünk:

Sarkad – Békés
Jv.:
Sechna Gábor
szombat, 14:30

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + 13 =