Körösladányi MSK

Nagyon fontos mérkőzés következik számunkra

A szomszédvári rangadó következik csapatunk számára, ahol a Szeghalom lesz az ellenfelünk, akikkel rendre nagyon jó meccseket játszunk. A két csapat között pillanatnyilag van egy kisebb különbség a tabellán, de ez ilyenkor semmit sem szokott jelenteni.

 

A Szeghalom hat ponttal lemaradva tőlünk a tabella hetedik helyén áll, a csapat jól szerepel egyébként a bajnokságban, nem szabad őket félvállról venni. Csapatunk jelenleg a harmadik helyen áll, ezért ez a mérkőzés dupla fontosságú lesz számunkra, hiszen kedvező eredménnyel felzárkózhatunk az éllovasokra. Számunkra plusz erőt jelenthet a hazai környezet is, valamint a múlt heti siker, ami tényleg csak akkor lesz igazán értékes, ha szombaton is sikerül behúznunk ezt a rangadót.

A két csapat eddigi egymás elleni mérlege kiegyenlített, a kezdeti szeghalmi dominanciát csapatunk az utóbbi években felülmúlta, de az utóbbi időben rendre szoros, izgalmas csatákat hoz ez a párharc. További érdekesség, hogy legutóbb 2010-ben történt vendég siker ebben a párharcban.

A rangadóhoz, ha minden igaz az időjárás is kegyes lesz, így sok szurkolót várunk a derbire, amin ha csapatunk átmenti múlt heti formáját, akkor nagy sanszunk lehet a sikerre. Nálunk továbbra is a Bakos, Papp Zs., Laksteter J., Kéki Cs. négyestől várjuk a gólokat, ők a mérkőzéseket is képesek lehetnek eldönteni.

2016. október 29., 14:30
Körösladány MSK – Szeghalmi FC

Jv.: Sechna Gábor (Kepka Roland, Valastyán Dániel)

Előző mérkőzések:
Szeghalom – Körösladány 2-2 (2016)
Körösladány – Szeghalom 3-1 (2015)
Körösladány – Szeghalom 2-1 (2015)
Szeghalom – Körösladány 2-1 (2014)
Szeghalom – Körösladány 2-2 (2013)
Körösladány – Szeghalom 2-2 (2013)
Szeghalom – Körösladány 4-1 (2011)
Körösladány – Szeghalom 0-1 (2010)
Szeghalom – Körösladány 3-1 (2010)
Körösladány – Szeghalom 1-3 (2010)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 3 =