Körösladányi MSK

Megye III: komoly párharcok lesznek az élmezőnyben

Ezen a hétvégén is komoly párharcok lesznek a Megye III-as bajnokságban, az élmezőny csapatai meccselnek egymással. Az északon vezető Köröstarcsa Mezőberénybe látogat, akik csak egy ponttal vannak mögöttük. Délen az OMTK-ULE Kevermesre utazik, míg a Nagyszénás Gádoroson rangadózik.

 

Megye III. „észak”

Mezőberény – Köröstarcsa
Jv.:
Telek András
szombat, 13:30

Ismét rangadót játszik a köröstarcsai csapat, hiszen a negyedik Mezőberényt fogadják, akik csak egyetlen ponttal vannak lemaradva listavezető ellenfelüktől. Éppen ezért érthető, hogy igazi hatpontos szomszédvári rangadó lesz ez, ahol nüanszok dönthetnek majd.

Kétsoprony – Mezőmegyer
Jv.:
Korbely Péter Szabolcs
vasárnap, 13:30

A két együttes közel van egymáshoz a tabellán, ennek ellenére mégis a vendég mezőmegyeriek azok, akik talán esélyesebbek lehetnek hétvégén. A vendégek év elején komolyabb célokat tűztek ki maguk elé, ami egyelőre elmarad ősszel, így legalább ezt a találkozót meg kell nyerniük, hogy a pontok gyűljenek.

További program:

Kamut – Csabacsűd
Jv.:
Pap László
szombat, 13:30

Kardos-Örménykút – Zsadány
Jv.:
Steigler Ádám
szombat, 13:30

Kétegyháza – Kötegyán
Jv.:
Nagy Zoltán
szombat, 13:30

Telekgerendás – Mezőgyán
Jv.:
Erdősi Gyula
vasárnap, 13:30


Megye III. „dél”

Végegyháza – Medgyesbodzás
Jv.:
Kundla Attila
szombat, 13:30

Fej-fej mellett halad a két csapat, hiszen mindkét gárda 12-12 pontot szerzett eddig. A középmezőnyben ez egy igazi kiélezett csata lehet szombaton, egy siker mindkét oldalnak jól jönne.

Gádoros – Nagyszénás
Jv.:
Pécs Zoltán
szombat, 13:30

A Gádoros dobogós helyen áll, míg a Nagyszénás vezeti a tabellát, és remekül szerepelnek idén, múlt héten pedig rangadót nyertek. Most újabb derbi vár a csapatra, ráadásul nem is akármilyen: a Gádoros otthonában minden bizonnyal megizzadnak majd a vendégek, de előzetesen a Nagyszénás sikerére van több sansz.

Kevermes – OMTK-ULE
Jv.:
Szelezsán György
vasárnap, 13:30

Igazából, ha a két elmaradt mérkőzése nem lett volna az OMTK-nak, akkor a csapat az élen állna, így viszont „csak” a másodikak, de a Kevermes sincs rossz passzban, a csapat a negyedik helyen áll. Az ősz végéhez közeledve elképzelhető, hogy az esélyesebb OMTK-t hazai pályán meglepi a Kevermes.

További program:

Pusztaföldvár – Magyarbánhegyesi TC
Jv.:
Szűcs Zsolt
szombat, 13:30

Magyarbánhegyesi FC – Békéssámson
Jv.:
Pusztai Zoltán
szombat, 13:30

Tótkomlós II. – Dombegyház
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 13:30

Gerendás – Kaszaper
Jv.:
Láza András
vasárnap, 13:30

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + 20 =