Körösladányi MSK

Talán az ősz legnehezebb mérkőzése következik számunkra

Az őszi idényben csapatunk számára a legnehezebb mérkőzés következik, hiszen a Füzesgyarmat otthonában kell bizonyítanunk szombaton. Már csak amiatt is nehéz dolgunk lesz, mert a két fél mindig rangadót játszik, ezt viszont tetézi az is, hogy a Kondoros elleni siker hárompontos előnyben az élre repítette a Gyarmatot, amit nem szeretnének egyhamar kiadni a kezükből.

 

A 2016/17-es bajnokságban egyetlen csapat volt, amelyik felbírta venni a versenyt a Füzesgyarmattal, ez pedig a Rákóczi Vasas volt, ők le is győzték a gárdát. A csapat egyetlen botlását idegenben szenvedte el, hazai pályán viszont nagyon masszívak és még nem is hibáztak. Hasonlóan a két héttel ezelőtti kondorosi mérkőzéshez, itt is a pontszerzés már nagy fegyvertény lenne. Csapatunk egyébként nem szerepel rosszul a bajnokságban, de hétről-hétre hullámzóan szerepelünk, több olyan mérkőzésünk is volt már, amiben több lett volna, mint amennyit kihoztunk belőle.

A hétvégi derbin szinte a teljes keret rendelkezésre áll majd, egyedül Papp M. bajlódik sérüléssel, így az ő játéka kérdéses. A Füzesgyarmat otthonában összességében nem leszünk fórban, de a csapatot kellő odaadással és akarattal meg tudjuk lepni. Ami Kondoroson sikerült két hete, az most akár Füzesgyarmaton is megtörténhet, csak azokat a hibákat el kell felejtenünk, amiket a Szeghalom ellen követtünk el.

A két csapat egymás elleni mérlege igen érdekes, hiszen összességében csapatunk áll jobban, ám az utóbbi években inkább a Füzesgyarmat dominál a két fél közül. Az viszont biztos, hogy volt már olyan idény, amikor sikerült meglepetést okoznunk, igaz Füzesgyarmaton csak kétszer nyertünk eddig, 2014-ben és 2009-ben. A két csapat mérlege: négy füzesgyarmati győzelem, három döntetlen, hat körösladányi siker.

Szombaton tehát nem lesz elég a száz százalékos teljesítmény, annál sokkal több kell majd ha nyerni szeretnénk, egy pontszerzéssel pedig az őszi előkelő helyünk valamelyikéhez közelebb is kerülhetnénk. Bízzunk a csapatban!

2016. november 5., 13:30
Füzesgyarmati SK – Körösladány MSK

Jv.: Zahorán János (Belicza Bence, Ancsin Zoltán)

Előző mérkőzések:
Körösladány – Füzesgyarmat 0-3 (2016)
Füzesgyarmat – Körösladány 3-1 (2015)
Füzesgyarmat – Körösladány 2-2 (2015 – MK)
Körösladány – Füzesgyarmat 4-1 (2015)
Füzesgyarmat – Körösladány 5-1 (2014)
Füzesgyarmat – Körösladány 1-3 (2014)
Körösladány – Füzesgyarmat 2-0 (2013)
Füzesgyarmat – Körösladány 2-2 (2011)
Körösladány – Füzesgyarmat 3-1 (2010)
Füzesgyarmat – Körösladány 0-2 (2009)
Körösladány – Füzesgyarmat 4-3 (2008)
Körösladány – Füzesgyarmat 1-1 (2005)
Füzesgyarmat – Körösladány 4-0 (2005)

A 12. forduló párosításai:

November 5., 13:30 — Kondoros – Szarvas, Jamina – Mezőhegyes, Vésztő – Szabadkígyós, Dévaványa – Mezőkovácsháza

November 5., 16:00 — Rákóczi Vasas – Szeghalom

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 4 =