Körösladányi MSK

Pontot érdemeltünk volna Füzesgyarmaton

Minimum az egy pontra rászolgáltunk volna Füzesgyarmaton, hiszen a két csapatnak összesen nem volt sok helyzete, a listavezető Füzesgyarmat pedig egyáltalán nem dolgozott ki olyan helyzeteket, amik miatt azt mondhatnánk, hogy megérdemelt hazai siker született. Mindenesetre az éllovas dolgát jócskán megnehezítettük.

 

Az első félidő elejét megnyomta a füzesgyarmati csapat, de helyzet nélkül támadtak, a kapunk nem forgott veszélyben. A 15. percben aztán az első komoly lehetőségünket gólra váltottuk, Laksteter passzát Kéki vette át, majd tizenhat méterről kilőtte a bal alsót. (0-1) A Füzesgyarmat a gól után sem tudott csapatunk fölé kerekedni, sőt egy kontra végén Laksteter szerezhetett volna gólt, de a nagy tumultusban végül felszabadított a Füzesgyarmat. A 35. percben aztán Juhász és egy hazai játékos összecsúszott, játékosunk a földön is maradt (pár perccel később le is kellett cserélni), ám Kiss D. nem rúgta ki a labdát, inkább megiramodott a kapunk felé, Farkasinszki pedig szabálytalanul állította meg. A megítélt szabadrúgást Domokos R. végezte el, a menteni igyekvő Laksteterről pedig a kapunkba vágódott a labda. (1-1)

A második félidőben sem volt sokkal több helyzet, a hazaiak kisebb fölénye helyzetekké nem alakult. Az 59. minutumban aztán Domokos A. szerzett labdát a középpályán, majd Miklyát remekül indította, aki gólhelyzetben nem is hibázott. (2-1) A találkozó végéhez közeledve együttesünk egyre jobban kitámadott, így a hazaiaknak lehetőségük nyílt kontrából támadni, egy ilyennél Domokos A. hatalmas helyzetet puskázott el. A 92. percben Kormány L. beadása zárta a találkozót, ennél a lehetőségnél a vendéglátók felszabadítottak.

Összegzés

Kiegyenlített mérkőzést hozott a két fél csatája, csapatunk jócskán megnehezítette a Füzesgyarmat dolgát, és a mérkőzés képét tekintve eltüntettük a két együttes közötti különbséget a tabellán. A látottak alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

Füzesgyarmati SK – Körösladány MSK 2 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők:
Laksteter J. (ög.) a 35., Miklya M. az 59. ill. Kéki Cs. a 15. percben.
Sárga lap: Miklya M. a 63., Domokos R. a 71. ill. Vincze Gy. a 17., Szalazsán A. a 79. és Kormány L. a 85. percben.

Füzesgyarmati SK: Kajári J. — Domokos R., Bakk Á., Bányai P., Kiss D., Bácsi Zs., Kelemen L., Urbán S. (Tóth L. az 59’), Bajnók I. (Tóth N. a 81’), Miklya M. (Mészáros Cs. a 89’), Domokos A.

Körösladány MSK: Borbély Z. — Juhász D. (Molnár J. a 37’), Viczián D., Nagy S., Kukla Zs. — Kéki Cs., Vincze Gy. (Komódi B. a 46’), Farkasinszki L. (Kormány L. a 60’), Papp Zs. — Bakos J. (Szalazsán A. a 60’), Laksteter J.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × öt =