Körösladányi MSK

Kasik Viktor – Harcoltunk az utolsó utáni percig a pályán

A jól sikerült őszi szezonunkat első ízben a nyáron érkező kapusunk, Kasik Viktor értékelte, akinek az első félév még leginkább a beilleszkedésről szólt. Az ő véleménye szerint a csapatot legjobban az jellemezte és fogja jellemezni, hogy az utolsó utáni percig is küzdenek a pályán, a tavasszal kapcsolatban pedig bizakodó.

 

– Szerintem jól sikerült az őszi szezon, az eredményeink összességében tükrözik a csapat erejét, legalábbis ennek a félévnek a tükrében, én így látom. A szezon első felében voltak nagy győzelmeink, mint például a kondorosi siker vagy a Rákóczi Vasas elleni győzelem, de sajnos volt olyan találkozó is, ahol nem lehettünk maradéktalanul elégedettek. Az ősz után azt mondhatom, hogy bíztam egy ehhez hasonló szereplésben még nyáron, hiszen az alapozás és az edzőmérkőzések is jól sikerültek, ami bizakodásra adott okot – értékelte az őszi idényt kapusunk, Kasik Viktor.

Köröstarcsa-Körösladány 1-6A fiatal kapus nyáron érkezett csapatunkhoz, ahol nagy kihívás elé nézett a kapuban, hiszen elég fiatalon kellett ősszel helytállnia. Ennek apropóján a saját teljesítményéről is megkérdeztük, illetve a tavaszi folytatással kapcsolatban is érdeklődtünk nála.

– Saját teljesítményemmel nem vagyok maradéktalanul elégedett, mehetett volna jobban is a játék, de ez a félév főként a beilleszkedésről szólt, amit úgy érzek sikerült is. Remélem, hogy a jövőben stabil, jó teljesítménnyel lehetek a csapat segítségére. Az ősz során egyébként a Jamina elleni idegenbeli mérkőzés volt a legemlékezetesebb, hiszen az első félidei kiegyenlített játék után a második játékrészben sok dolgom volt, amit szerencsére sikerrel megoldottam, így pedig ponttal távozhattunk. A tavaszi folytatás pedig még nagyon messze van, de úgy érzem, hogy lehet reális esélyünk a dobogóra odaérni, főleg ha stabil, jó teljesítményt tudunk hozni. A nagyobb riválisaink többségét hazai pályán fogadjuk, ami további előny lesz célunk elérése érdekében – mondta Kasik Viktor.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − egy =