Körösladányi MSK

Somogyi János értékelte a Körösladány őszét

Szerencsés helyzetben volt Somogyi János mester, hiszen egy remek őszi szezonról kellett értékelőt mondania. Csapatunk veretlen hazai szériával, összességében pedig remek produkcióval az ötödik helyen végzett a bajnokságban. A tavaszi folytatás előtt csupán egy pont a hátrányunk a harmadik Szarvassal szemben.

 

A nyár folyamán több változás is volt a keretben, hiszen alapemberek távoztak, emellett sérülések is hátráltatták a munkánkat, így nehéz volt elképzelni, hogy ennyire jó őszt zárunk majd. Úgy gondolom, hogy a csapat teljesítménye várakozáson felüli volt. A szezon közepén volt egy kisebb hullámvölgyünk, ekkor a Tótkomlós, a Szabadkígyós és a Jamina ellen sem ment úgy a játék, ezeken a meccseken ugyan nem kaptunk ki, Edzésde vagy egy pontot szereztünk, vagy nehezen nyertünk. Szerencsére, ami ezeken a mérkőzéseken hiányzott, az például a Kondoros vagy a Rákóczi Vasas ellen megvolt, ezeket a rangadókat győzelemmel is zártuk – értékelte az őszt Somogyi János.

Óriási pozitívumként kell megemlítenem, hogy az őszi edzéseken átlagosan 14 fő vett részt, ami úgy érzem, hogy megyei szinten kiemelkedő. Ez a mérkőzéseken is meglátszott. Továbbá büszke vagyok arra is, hogy több játékosom is kimagasló teljesítményt nyújtott, illetve többen a vártnál sokkal jobb formát hoztak idén – mondta Somogyi mester.

Csapatunk hazai pályán veretlen maradt, pedig olyan riválisokkal mérkőztünk meg hazai környezetben, mint a Szeghalom, a Rákóczi Vasas vagy éppen a Mezőhegyes. A jó eredmények láttán bizakodva tölthetjük el a téli szünetet, hiszen tavasszal akár a dobogó is reális cél lehet számunkra.

Úgy érzem, hogyha szerencsések leszünk, és a sérülések is elkerülnek minket, akkor tavasz végén akár a dobogóra is odaérhetünk, de ez még nagyon messze van – zárta mondandóját edzőnk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 8 =