Körösladányi MSK

Komoly célokkal várhatják a tavaszt Füzesgyarmaton

Már nyáron komoly erősítések mentek végbe Füzesgyarmaton, így sejteni lehetett, hogy a csapat a bajnoki címért is versenybe fog szállni. Ez sikerült is nekik, olyannyira, hogy elsők lettek, ugyan pontegyenlőséggel. A tavaszi folytatásban komoly célokért küzdhet a gárda, melynek őszét Bajnók Imre értékelte.

 

– Jól indult számunkra a szezon, hiszen az országos Magyar Kupa sorozatban sikeresen kijutottunk a főtáblára, majd a bajnokságban is hasonlóan jól szerepeltünk, hiszen két mérkőzést leszámítva minden találkozónkat megnyertük, emellett mi kaptuk a legkevesebb gólt is. Ennél jobb már nem is lehetett volna. Pozitívumként emelném ki, hogy sikerült tizenegy találatig eljutnom ősszel (ezzel Miklya Miklóssal holtversenyben vezeti a házi góllövőlistát – a szerk.), míg a két vereségünkkel azért lehetünk elégedetlenünk, mert mindkétszer a saját hibáinkból kaptunk ki – értékelte csapata őszét Bajnók Imre.

8

– Az ősz után legszívesebben a Szeghalom legyőzésére emlékszem vissza – folytatta a futballista -, hiszen egy számunkra fontos rangadót nyertünk meg úgy, hogy mesterhármasig jutottam. A záró fordulóban Szarvason viszont nagyon rossz pályán, rossz időben meccseltünk, és null-egyről kaptunk ki. Az sajnos életem legrosszabb mérkőzése volt, minden kimaradt a részemről, pedig ha ott nyertünk volna, akkor most három pont előnnyel telelnénk az élen. Így viszont izgalmasabb lesz a tavaszi folytatás, de a csapatban nagy a győzni akarás és jó a csapategység, így bízhatunk a jó folytatásban.

A Füzesgyarmat tehát ősszel nagy lépést tett a bajnoki cím felé, hasonlóan jó folytatással pedig tavasszal akár révbe is érhetnek.

Képek: mezokovacshazite.gportal.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 20 =