Körösladányi MSK

Egyre több fiatal kap lehetőséget Jaminában

A jaminai csapatban egyre több ifista korú játékos kapott szerepet ősszel, akik így belerázódhattak a felnőtt bajnokság ritmusába. A fiatalok szépen kiegészítik a rutinos labdarúgókat, bár ez eddig az eredményekben nem mutatkozott meg, a csapat tizenkét ponttal a kilencedik helyen végzett. A csapat őszét Ulrich Norbert értékelte.

 

Kérlek, értékeld csapatod őszi szereplését!

Nagy változások nem történtek a nyáron a csapat körül, létszámban és minőségben maradtunk a tavalyihoz hasonló szinten. Egyre több fiatal kapja meg a lehetőséget, szerencsére van aki él is vele, bár idő kell, hogy a felnőtt ritmust, a megfelelő agresszivitást felvegyék. Úgy gondolom, hogy két fronton megfelelni nem könnyű dolog, hisz a csapat nagy részét ifista korú játékosok alkotják,akik egy hétvége alatt két meccset játszanak. Az U19-es bajnokságot magabiztosan vezetik, és emellett mindent megtesznek a felnőtt csapatért is. Csak emelni tudom a kalapom előttük. Így mindent belevéve reálisnak tartom a helyezésünket.

 Mivel voltál elégedett és mivel nem a szezon során?

A kapott gólok számával nagyon nem lehetünk elégedettek. Ebben a szezonban sok gólt kapunk, bár mindig szoros meccsen. Pont emiatt a rúgott gólok száma elfogadható.

Melyik volt az a mérkőzés, amelyikre szívesen emlékszel vissza, és miért?

Talán az első forduló, ami ugye mindig fontos egy csapatnál. Végig az eredmény után futva sikerült nyernünk a Szabadkígyós ellen.

 Tizenhárom csapatos Megye I. volt illetve lesz ebben a szezonban. Szerinted így milyen volt a bajnokság első fele?

Véleményem szerint ez a szezon az utóbbi évek egyik legrosszabb bajnoksága. Nem a páratlanság miatt, a kevés csapat az oka. Valahogy nem olyan a feelingje, mint egy “hosszú” sorozaté.

 Ha egy mondatban kellene jellemezni csapatodat, akkor mi lenne az a mondat?

A fiataloké a jövő, miénk a sör!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + tizenhárom =