Körösladányi MSK

Nem ilyen őszre számítottak a MÁV-nál

Új edző és új játékosok is érkeztek a Békéscsabai MÁV csapatához nyáron, így az előző idényben a középmezőnyben végző csapatot joggal várhattuk ismét a tabella közepére. Ez viszont nem valósult meg, gyenge szereplésükkel az utolsó helyen végeztek nyolc ponttal. Lemaradásuk öt egység a bennmaradó helyektől. A csapat őszét Csanálosi Ádám, a csapat játékosa értékelte.

 

Kérlek, értékeld csapatod őszi szereplését!

Rengeteg jelzőt lehet rá mondani, de sajnos többnyire negatívakat. Borzasztó őszön vagyunk túl, de volt már rá példa a futballtörténelemben, hogy egy csapatnak semmi sem jött össze ennél hosszabb ideig.

Mivel voltál elégedett és mivel nem a szezon során?

Pozitívum számomra, hogy minden meccsen ki tudtunk állni, negatív történés viszont valamivel több volt. De a legrosszabb, hogy nem is igazán találtuk meg a sikertelenség okát. Úgy gondolom, hogy sok megyei labdarúgást követő embert sikerült meglepni ezzel a szerepléssel. A tavalyi 7. helyezett csapat együtt maradt és magasabb szintet megjárt játékosokkal erősödött. Edzőcsere is történt a nyáron, hiszen Braun Attila úgy döntött, hogy egy lépéssel hátrábbról folytatja a tevékenységét a klubon belül, amolyan pályaedzőként. Úgy gondoltuk, az új impulzusok még inkább a csapat javára válhatnak, ehelyett…

Melyik volt az a mérkőzés, amelyikre szívesen emlékszel vissza, és miért?

Volt néhány szorosabb meccsünk, a Battonya és a Sarkadkeresztúr elleni meccseken nyújtott teljesítményünkre gondolok vissza pozitívan.

7

Ennél a szereplésnél jóval jobbra számíthattatok a szezon előtt, mégis a tabella végén értetek célba. Mi volt ennek az oka?

Elég nagy volt a tanácstalanság az öltözőben a mérkőzések után. Úgy gondolom, hogy a téli pihenő alatt a vezetőség meg fogja találni a megoldást.

A bajnokság színvonalát milyennek érezted? Voltak számodra olyan csapatok, akik pozitív vagy negatív meglepetést okoztak?

Úgy gondolom, az Újkígyós kezdeti lendülete meglepetésszámba ment, hiszen becsülettel gyűjtögették a pontokat. Viszont a békésiek idén magasabb szintet képviselnek, mint a többi csapat. Negatív egyértelműen a saját szereplésünk.

Ha egy mondatban kellene jellemezni csapatodat, akkor mi lenne az a mondat?

Egyszer fenn, egyszer lenn.

Képek: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + 1 =