Körösladányi MSK

Az ősz meglepetése volt az újkígyósi csapat

Pozitív meglepetést okozott ősszel az újkígyósi csapat, akiknek a második vonalban remekül sikerült az ősz eleje. A folytatással sem maradtak adósak, végezetül pedig a hatodik helyen értek célba. A csapat huszonnégy pontot szerzett, őszüket pedig Moldovány Miklós értékelte.

 

Kérlek, értékeld csapatod őszi szereplését!

Összességében elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel, hiszen elértük a célunkat, de mindig van hova fejlődni, így nekünk is.

Mivel voltál elégedett és mivel nem a szezon során?

Az előző szezonhoz képest nagyot léptünk előre abban, hogy csapatként tudunk együtt működni, ami nagyban köszönhető Zsiros György vezetőedzőnknek is. A pályán mindenki igyekszik a maximumot nyújtani és van erőnlétünk is. Ha az egész őszi szezont nézzük, akkor nem tudok negatívumot mondani.

Melyik volt az a mérkőzés, amelyikre szívesen emlékszel vissza, és miért?

Rögtön az első két meccset emelném ki. Csanádapácán 5-0-ra nyertünk, ahol minden bejött, majd a Békésszentandrás elleni mérkőzés előtt mindenki vendég győzelemre számított, de megmutattuk, hogy számolni kell velünk. Száz százalék felett teljesítettünk ezen a két mérkőzésen. A harmadik emlékezetes mérkőzés Doboz ellen volt, 2-0-s vendég vezetésnél az utolsó negyedórában szép gólokkal egyenlítettünk, így 1 ponttal gazdagodtunk, azonban sajnos elveszítettük egy súlyos sérülés miatt a jobb oldali védőnket.

Mondhatjuk, hogy ti voltatok a második vonal egyik pozitív meglepetése. Volt valami titka, hogy ennyire jól sikerült az ősz első fele?

Én nem érzem meglepetésnek a teljesítményünket, most vagyunk ott, ahol tavaly is lennünk kellett volna. Persze ehhez a teljesítményhez kellett egy jó alapozás is. Zsiros György vezetőedzőnk újra összerázta a gárdát, igazi csapatot kovácsolt, mindenkinek megtalálta az igazi posztját, ennek meg lett az eredménye. Képességeink alapján a megfelelő helyen vagyunk, de persze szeretnénk minél előrébb végezni a tavasszal.

A bajnokság színvonalát milyennek éreztek? Voltak számodra olyan csapatok, akik pozitív vagy negatív meglepetést okoztak?

A bajnokság színvonala nem javult az előző évekhez képest csak összerázódott a mezőny. Zsinórban 2-3 győzelemmel sok pozíciót lehet nyerni és 2-3 vereséggel sokat veszíteni. Aki pozitív meglepetést okozta számomra az a Doboz, újoncként figyelemre méltó az ötödik helyük és már annyi pontot szereztek, amivel biztosan jövőre is a Megye II-ben lesznek. A negatív meglepetés a Békéscsabai MÁV.

Ha egy mondatban kellene jellemezni csapatodat, akkor mi lenne az a mondat?

Küzdő és összetartó csapat vagyunk!

Kép: Nagy Marcell

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + 4 =