Körösladányi MSK

Gyenge helyzetkihasználás, minimális győzelem

Felejthető mérkőzést játszott csapatunk a Megye II-es Sarkad csapata ellen. Még az első félidő derekán szereztük meg a vezetést, a találatunk után pedig nem rezdült meg többet egyik háló sem. A találkozón sok helyzetet elpuskáztunk.

 

A mérkőzés első tíz percét elég intenzíven kezdte csapatunk, próbáltuk gyorsan járatni a labdát, de igazi lehetőségig ekkor még nem jutottunk, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A 20. percben tört meg a jég, ekkor letámadtuk a sarkadi labdakihozatalt, aminek eredményeképpen Szarkához került a pöttyös, ő pedig ziccerbe hozta Bakost, aki a kapus mellett a bal alsóba helyezett. (0-1) Sajnos az összecsapás folytatása nem hozott nagy izgalmakat, a mezőnyben őrölték egymást a felek, viszont a labda jobbára nálunk volt. A félidő zárásaként a Sarkad is feljegyezhetett egy helyzetet magának, húsz méterre a kapunktól végezhettek el szabadrúgást, melyet a sorfal fölött el is tekert a játékos, de Kasik öklözni tudott.

A második félidő valamivel több eseményt hozott, ebben a játékrészben már csak mi támadtunk, ellenfelünk kontrákból próbált megélni, sikertelenül. Az 55. percben Nagy S. került nagy helyzetbe egy szögletet követően, de nem tudta a lasztit a kapuba fejelni, Zsömbörgi pedig kiszorított helyzetből fölé lőtt. A 67. minutumban ismét sarokrúgást végeztünk el, ekkor Zsömbörgi fejelt, ám résen volt a hálóőr. Nem sokkal később Szarka Z. mesteri labdával indította a szélen Kuklát, ő centerezett, Kormány pedig kicsivel tévesztette el a jobb felsőt.

Pár perccel később középen szereztünk labdát, újból Szarka Z. indított remekül, ekkor Papp Zs. volt a futó, futballistánk a jobb lábára vette a labdát, majd csúnyán kapu fölé bombázott a tizenhatoson belülről. A hajrába érve Komódi volt a mérkőzés során az első, aki elmert engedni egy lövést a kígyótérről, a kapus viszont ezt a lövést fogta. A 80. minutumban még Zsömbörgi leadott egy lövést roppant éles szögből, de ezt is hárította a kapus, a maradék tíz perc pedig szépen lassan lepergett.

Összegzés

Felejthető mérkőzést játszottunk a Sarkad ellen. Az egész mérkőzés során fölényben játszottunk, a második félidő legvégén pedig benne volt még egy gól a levegőben, de a helyzetkihasználásunk ma nem volt az igazi.

Sarkadi Kinizsi LE – Körösladány MSK 0 – 1 (0 – 1)
Gólszerző:
Bakos J. a 20. percben.

Körösladány MSK: Kasik V. — Vincze Gy., Farkasinszki L., Kukla Zs., Kajó A. — Balogh B., Szarka Z., Kormány L., Zsömbörgi M., Papp Zs. —Bakos J.; Játszott még: Borbély Z., Fülöp K., Komódi B., Szalazsán A., Nagy S.

Somogyi János – Gyenge helyzetkihasználás mellett, hasznos felkészülési mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel.

Statisztika

kapura lövés: 3 ill. 7
kaput eltaláló lövés: 1 ill. 4
szabálytalanság: 11 ill. 14
szöglet: 1 ill. 10
les: 1 ill. 3

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × három =