Körösladányi MSK

Kevés esemény, egyetlen gól – Nyert a Vésztő az utolsó percben

Túlzás lenne azt állítani, hogy izgalmas csatában dőlt el a három pont sorsa a mai felkészülési mérkőzésen. Annak viszont örülhetünk, hogy az eseménytelen első félidő után, legalább a másodikban láttunk egy-két helyzetet, illetve egy vésztői gólt az utolsó percben.

 

Napsütésben kezdődött a mérkőzés, ennyi pozitívuma volt az első félidőnek. A 3. percben máris egy vésztői lehetőséggel indult a meccs, a kiugró támadó Kasikba lőtte a labdát, aki jó ütemben jött ki a kapujából. Ezután a mezőnyben folyt a játék, igazi helyzet nem is adódott. Részünkről egy Papp Zs. és egy Juhász lövést lehet feljegyezni, de mindkettő csúnyán elkerülte a kaput, a másik oldalon pedig Horváth lőtt kapu fölé a hajrában, majd egyszer Vincze Gy-nak kellett a gólvonalról mentenie, miután Kasik kapust már mattolta a vendég támadó.

A második félidőre már a levegő is lehűlt, így ráfért a pár szurkolóra, hogy valamit lássanak legalább a pályán. A 60. perc tájékán Kukla lőtt tizenhatról kapu mellé, majd Zsömbörgi M. próbálkozott a kígyótérről, de a kapus a helyén volt. Ezekre a lehetőségekre gyorsan jött a vésztői válasz, Rostás éles szögből lőtte keresztbe a labdát, amiből szöglet lett, a sarokrúgást követően pedig egy fejes okozhatott volna veszélyt, ha Borbély nincs a helyén, de ott volt!

A mérkőzés hajrájában Juhász előtt még egy lehetőség adódott, de a beadásból kifejelt labdát tizenhatról fölé lőtte, míg Bakos a szögletünk után elé öklözött lasztit emelte kapu fölé, a védők gyűrűjében. A 90. percben aztán szabadrúgást kapott a Vésztő a tizenhatosunk csücskénél, amit középre emeltek, ott pedig a fejelni tudó játékos gólt ért el, amivel véget is ért a találkozó. (1-0)

Összegzés

Tartalékos csapatunk alacsony színvonalú mérkőzést játszott a Vésztővel, mindkét együttesnek van még min javítani. Egy hét múlva Jászberényben folytatjuk a felkészülést, ahol a Jánoshidával játszunk.

Vésztői SE – Körösladány MSK 1 – 0 (1 – 0)

Körösladány MSK: Kasik V. (Borbély Z. a 46’) — Vincze Gy., Nagy S., Kukla Zs., Kajó A. — Fülöp K. (Juhász D. a 15’), Szarka Z., Papp Zs. (Fülöp K. a 46’), Zsömbörgi M., Balogh B. (Farkasinszki L. a 60’) — Bakos J.

Statisztika

kapura lövés: 5 ill. 6
kaput eltaláló lövés: 3 ill. 1
szabálytalanság: 8 ill. 10
szöglet: 6 ill. 4
les: 3 ill. 0

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 15 =