Körösladányi MSK

U16: hátrányból fordítva nyertünk több góllal Vésztőn

Serdülő együttesünk vasárnap délelőtt Vésztőn lépett pályára, ahol a korai vezetésünk után fordított a hazai csapat, de hátrányból is sikerült felállnunk, végül pedig igen magabiztosan, hat-kettő arányban nyertünk.

 

Rendkívül jól kezdődött számunkra a találkozó, hiszen már a 4. percben megszereztük a vezetést Tasi R. révén, azonban nem lehetett teljes az örömünk, mert bő tíz perc múlva kiegyenlítette az állást a Vésztő. Ha ez nem lett volna elég, akkor a hazaiak meg is fordították az állást, de mg a szünet előtt szerencsére egálra hoztuk a meccset. A fordulást követően már minden úgy alakult, ahogy azt szerettük volna, Almási M. második félidőben szerzett duplája eldöntötte a meccs érdemi részét, bár a játékos még egyszer a hajrában is eredményes volt.

Sikerünket ráadásul a második helyezett ellen értük el, ami tovább növeli érdemünket. Egy hét múlva hazai pályán fogadjuk a Békés csapatát.

Vésztői SE (U16) – Körösladány MSK (U16) 2 – 6 (2 – 2)
Gólszerzők:
Seprenyi M. a 15., Nagy Sz. a 34. ill. Tasi R. a 4., Katona R. a 40., Almási M. a 47., a 73., a 80. és Szabó L. a 78. percben.
Sárga lap: Nagy B. (Vésztő) az 56. percben.

Vésztői SE (U16): Tóth G. – Ökrös R., Máté Z., Petri Z., Szabó R., Kiss G., Nagy Sz., Nagy B., Szabó Lukács B., Seprenyi M., Tóth K.

Körösladány MSK (U16): Kardos L. — Kanalas Gy., Kántor D., Matei P. (Szajkó A. az 59’), Tasi R., Katona R. (Szántó D. a 79’), Talpalló Á. (Boros Zs. a 72’), Almási B. (Szabó L. az 56’), Szántó Cs., Egeresi L. (Becző A. a 89’), Almási M. (Mravik M. a 81’)

Tabella:

1 Berényi Gyermek FC — 36 pont
2 Vésztő — 25 pont
3 Dévaványa — 21 pont
4 Szeghalom — 20 pont
5 Sárréti Gyöngyhalász — 15 pont
6 Körösladány — 12 pont
7 Békés — 7 pont
8 Sarkad — 6 pont

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × öt =