Körösladányi MSK

U16 – Szoros győzelem a Békés ellen

Serdülő együttesünk szombat délelőtt lépett pályára a Békés csapata ellen. Jól játszottunk a mérkőzésen, ám a Békés az egyetlen helyzetéből vezetést szerzett, szerencsére csapatunk nem omlott össze, és fordítani tudtunk.

 

A 17. percben szerzett vezetést a békési csapat, mondhatni az első lehetőségüket gólra váltották. Szerencsénkre lélektanilag jókor, a 44. percben egyenlítettünk Kanalas góljával, majd a fordulás után Almási B. szinte egyből bevette a békési kaput. A vezetés megnyugtatta fiataljainkat, így a 72. minutumban Tasi R. is gólt ért el. A kétgólos előny talán túlságosan is megnyugtatott minket, és a 86. percben szépített a Békés, de egyenlíteni már nem tudtak.

Hazai pályán hoztuk a kötelező győzelmet, egy hét múlva Szeghalommal mérkőzünk meg idegenben.

Körösladány MSK (U16) – Békési FC (U16) 3 – 2 (1 – 1)
Gólszerzők:
Kanalas Gy. a 44., Almási B. az 52., Tasi R. a 72. ill. Fekete M. a 17. és a 86. percben.
Sárga lap: Szigeti L. (Békés) a 71. percben.

Körösladány MSK (U16): Kardos L. — Kanalas Gy. (Boros Zs. a 69’), Kántor D., Tasi R., Katona R., Talpalló Á. (Szántó D. a 88’), Mező D., Almási B. (Szajkó A. az 54’), Szántó Cs., Egeresi L., Köleséri N. (Szabó L. az 50’)

Békési FC (U16): Fehér Á. — Kántor I., Szabó A., Nagy M. (Rigler A. az 58’), Nánási B. (Szigeti L. a 68’), Fekete M., Nagy Á., Korcsok D., Horváth S., Balázs A., Surman Cs.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + tizennégy =