Körösladányi MSK

A Magyar Kupa főtábláján fogadjuk az Előrét szombaton

Szombaton nem bajnoki mérkőzésen lép pályára csapatunk, hanem a Magyar Kupa főtáblájának hatodik fordulójában esedékes Békéscsabai Előre elleni mérkőzés következik hazai pályán. A főtáblán csak győzelem esetén juthatunk tovább, így nehéz feladat vár ránk.

 

Az NBII-ben kilencedik helyen álló Békéscsabai 1912 Előre SE csapatát fogadjuk szombaton délután hazai pályán. A Magyar Kupában csak győzelem esetén juthatunk tovább, így komoly feladat vár csapatunkra, hiszen a két osztálynyi különbséget nehéz lesz ledolgozni. A párharc esélyese természetesen a lila-fehér alakulat lesz, de ahogy tavaly is a Budaörs ellen, most sem lesz másképp, megpróbálunk bravúrt bemutatni. Biztassuk minél többen játékosainkat, hiszen a szurkolók segítsége szombaton elengedhetetlen lesz. Hajrá Ladány!!!

Út a főtáblára:

A Békéscsabai Előre automatikusan kvalifikálta magát a 6. fordulóba, hiszen az NB-s kluboknak nem kellett selejtezőt játszania. Csapatunk két mérkőzést vett sikeresen, ezzel jogot szerezve a főtáblán való indulásra. Első körben a Szeghalmot győztük le magabiztosan (6-1), majd a Jamina elleni siker (3-0) jelentette a főtáblát. A csapat erejét mutatja, hogy mindkét mérkőzést idegenben nyertük meg.

2019. szeptember 21., 15:00
Körösladányi MSK – Békéscsabai 1912 Előre SE

Az eredetileg erre a hétvégére kiírt Nagyszénás elleni találkozót az utolsó forduló után, november 23-án pótoljuk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − hét =