Körösladányi MSK

Fordulatos mérkőzésen győzelemmel mutatkoztunk be a Megye III-ban

Mezőmegyeren igazán fordulatos mérkőzést játszottunk a helyiek második csapatával. A hazaiak kezdtek jobban, megszerezték a vezetést, majd egy félidő előtti és közvetlen a szünet utáni találattal fordítottunk. Ekkor még visszajöttek a meccsbe a vendéglátók, de Keresztesi K. találatára már nem volt válasz.

 

22. perc: Alapvonalról érkezett középre a labda, amit Gyebrovszki fejelt a kapunkba. (1-0)

44. perc: Egeresi kényszerítőzött Agárdival, majd középre passzolta a labdát, ahol az érkező Kozák Á. a kapuba gurította a pöttyöst. A kapus még beleért, de védeni már nem tudott. (1-1)

47. perc: Keresztesi a félpályáról hozta helyzetbe Agárdit, aki a kapus mellett a kapuba gurított gólhelyzetben. (1-2)

72. perc: Egy beadás után Kozák kezéhez ért a labda, amiért büntetőt kapott a hazai csapat. A pontrúgást Dowidat értékesítette. (2-2)

76. perc: Kajó ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, amiért csapatunk is tizenegyest kapott. Keresztesi K. magabiztosan lőtte a kapuba a labdát. (2-3)

A hazai vezetést követően nem illetődött meg csapatunk, és lélektanilag a legjobbkor egyenlítettünk. A második félidőt sem kezdhettük volna jobban, hiszen egyből magunkhoz ragadtuk az előnyt. A hajrához közeledve egy ártalmatlan kezezés miatt egalizáltak a megyeriek, de végül Keresztesi büntetője mindent eldöntött.

Egy héttel később ugyan, de számunkra is elkezdődött a bajnokság, szerencsére sikeresen. Újabb egy hét pihenő következik a szombati munkanap miatt, így legközelebb az első őszi hétvégén lépünk pályára hazai környezetben, a Telekgerendás ellen.

Mezőmegyer SE II. – Körösladányi MSK II. 2 – 3 (1 – 1)
Gólszerzők: Gyebrovszki Z. a 22., Dowidat H. (11-esből) a 72. ill. Kozák Á. a 44., Agárdi L. a 47. és Keresztesi K. (11-esből) a 76. percben.
Sárga lapok: Moka B. a 17. ill. Pályi I. a 9., Keresztesi J. (kispadról) az 56., Kajó A. a 62. és Kozák Á. a 76. percben.

Mezőmegyer SE II.: Szalkai J. – Egeresi N. (Sipiczki A. a 46′), Erdélyi A. (Megyeri I. az 58′), Hajdú P., Tóth M., Nagy P., Nagy G. (Kolláth I. a 63′), Dowidat H., Moka B. (Pálfi Cs. a 81′), Gyebrovszki Z., Laurinyecz M. (Antal S. a 63′)

Vezetőedző: Hajdú Péter

Körösladányi MSK: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K., Pályi I., Agárdi L., Kántor L. (Buga Bal. a 63′), Kajó A., Kozák Á. (Buga I. a 82′), Fülöp K. (Boros Zs. az 51′), Szántó Cs. (Szuroka Zs. az 58′)

Vezetőedző: Havran Mihály
Asszisztensedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =