Körösladányi MSK

Korai búcsú a Magyar Kupától

Dunavarsányban lépett pályára csapatunk a MOL Magyar Kupa 6. fordulójában, ami számunkra az első mérkőzés volt. Megye I-es ellenfelünk kétszer is vezetést szerzett, végül pedig kettő-egy arányban meg is nyerte a mérkőzést, így korán búcsúztunk ettől a sorozattól.

 

Sipos góljával a 34. percben került előnybe a hazai pályán játszó Dunavarsány, ám erre még volt válasza együttesünknek. A szünet előtt egy perccel Szántó gólja jelentette az egyenlítést számunkra. A fordulást követően aztán a hazaiak újból megszerezték a vezetést Kreisz góljával a 75. percben, amire már sajnos nem tudtunk válaszolni, hogy legalább a hosszabbítást kiharcoljuk. Így igen korán, egy mérkőzés után búcsúztunk a MOL Magyar Kupa sorozattól.

Jövő héten már újra bajnoki mérkőzésen lépünk pályára, a Szekszárd ellen.

Fémalk-Dunavarsány – Körösladányi MSK 2 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők: Sipos R. a 34., Kreisz F. a 75. ill. Szántó M. a 44. percben.
Sárga lapok: Dell’elce a 75., Sipos R. a 82., Patkó Gy. a 82. ill. Ruzsa Z. a 77., Szántó M. a 82. és Vastag R. a 84. percben.

Fémalk-Dunavarsány: Boros Á. – Bathó Á. (Kiss A. a 86′), Csizmadia T., Mag K., Huller Á., Králik T. (Kreisz F. a 66′), Meiszter M., Schmidtka B., Sipos R. (Batrinu A. a 96′), Sós I., Bán Zs.

Vezetőedző: Krasznai I.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Gyomai Á. (Kisari T. az 55′), Ruzsa Z., Szabó V., Szabó Á., Papp Zs. (Burai D. az 55′), Szántó M., Ilyés T., Mácsai L., Pusztai A. (Vastag R. a 72′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + kilenc =