Körösladányi MSK

Egy rövidzárlat elég volt a pont nélküli hétvégéhez

Szombat délután Iváncsán lépett pályára felnőtt csapatunk, ahol a hazaiak kerültek előnybe elsőnek, de csapatunk visszajött a meccsbe Czirok góljával. A szünet után aztán két perc rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a hazaiak eldöntsék a mérkőzést.

 

15. perc: Tóthot ugratták ki a társak, aki a védők mellett kilépve Nagy kapust is mattolta. (1-0)

19. perc: Ruzsa centerezését Czirok belsőzte a hazai kapuba. (1-1)

59. perc: Némi szerencsével Vallejos előtt maradt a labda a tizenhatosnál, a játékos lövése pedig utat talált a kapunkba. (2-1)

60. perc: Sarokrúgást végezett el az Iváncsa, Aradi pedig középen fejelni tudott, eredményesen. (3-1)

87. perc: Büntetőhöz jutott a hazai gárda, Vinczét pedig kiállította a játékvezető. A pontrúgást Nagy kapus védeni tudta.

90. perc: Tóth Z. került ziccerbe, és a játékos keretbe foglalva a mérkőzést az utolsó percben sem hibázott. (4-1)

A 11. percben Nagy bravúrjával kezdődött a mérkőzés, Vallejos 13 méterről leadott lövésénél kellett védenie kapusunknak. Nem sokkal később Tóth kiugrásából már gólt ért el a hazai csapat, amire azonban nagyon korán válaszoltunk. Czirok Ruzsa középre tett labdáját belsőzte a hazai kapuba. A 21. percben akár már a vezetést is megszerezhettük volna, Burai jó ütemben ugratta ki Ruzsát, aki a kapus mellett is ellőtte a labdát, ám az kicsivel kapu mellé ment. A 25. percben Czirok próbálkozását kellett védenie a kapusnak, míg a 32. percben Cseszneki lövését Nagy hárította.

A második félidőt Gera oldalhálóba lőtt labdájával kezdték a csapatok, majd a küzdelmes perceket Vallejos lövése törte meg, amivel megszerezte ismét a vezetést a hazai csapat. Egy perccel később Aradi szögletből növelte az Iváncsa előnyét, így már nehéz helyzetben volt csapatunk. A 64. percben Cseszneki lövése pontatlanra sikerült, viszont Burai szabadrúgása kicsivel később pontosabb volt, ám centik híján kaput ez sem talált. Ezt követően Czirok újabb lövését biztos kézzel fogta a kapus, a 87. percben pedig emberelőnybe kerültek a vendéglátók, ráadásul büntetőt is kaptak, amit kihagytak. Az utolsó percben Tóth megszerezte saját maga második, csapata negyedik gólját, ezzel pedig véget is ért a mérkőzés.

Az eredmény alapján simának tűnik a mérkőzés, ám ezen a napon megvoltak csapatunk számára is a lehetőségek, de nem tudtunk velük élni. Az utolsó bennmaradó helytől 4 pontra vagyunk jelenleg. Jövő héten hazai pályán fogadjuk a Budapest Honvéd második csapatát.

Iváncsa KSE – Körösladányi MSK 4 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők: Tóth Z. a 15., a 90., Vallejos az 59., Aradi Cs. a 60. ill. Czirok J. a 19. percben.
Sárga lapok: Domokos B. a 42., Vallejos a 63., Varga B. a 76. ill. Pusztai A. a 63. percben.
Kiállítva: Vincze D. (Körösladány) a 87. percben.
Jók: Czirok J., Nagy B., Szántó M.

zárt kapuk mögött

Iváncsa KSE: Prokop R. – Tóth Z., Varga B., Fekecs D., Aradi Cs., Cseszneki R. (Csaba D. a 86′), Vallejos (Suszter L. a 70′), Pribék P., Madarász B., Domokos B., Gera D. (Fodor D. az 55′)

Vezetőedző: Domján Attila

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Rádai G. (Szabó V. a 46′), Zelenyánszki L., Czirok J., Németh Á. (Kisari T. az 55′), Mácsai L. (Pusztai A. a 61′), Szántó M., Vincze D., Burai D. (Knyihár D. a 85′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Az eredmény láttán valószínűleg sokan csak legyintenek,de a játék képe teljesen mást mutatott. Csapatunk teljesen más felfogásban játszott. 1-1 után kétszer is egy az egyben vezettük a kapura a labdát, sajnos kimaradt mindkét lehetőség. A mai mérkőzésen a két csapat közötti különbséget az jelentette, hogy egy perc megingását kihasználva a hazai csapat könyörtelenül kihasználta a lehetőségeit.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − tíz =