Körösladányi MSK

A Honvéd tartalékcsapatát fogadjuk vasárnap

Vasárnap folytatódik az NBIII-as bajnokság küzdelme, csapatunk pedig a Budapest Honvéd második számú csapatát látja vendégül. Ősszel egy-egyes döntetlent játszottunk a pesti fiatalok ellen.

 

Az ötödik helyen tanyázik a bajnokságban a Honvéd II., ebben az esztendőben egészen múlt hétvégéig minden meccsüket megnyerték. Előző héten a Dabas-Gyón csapata állította meg a pesti klubot, hátrányból fordítva hozták el a három pontot idegenből. Csapatunk teljesítménye tavasszal ennél sokkal mérsékeltebb, hiszen ez idáig nem sikerült pontot szereznünk, ami azt eredményezte, hogy a kieső helyre kerültünk, ráadásul lőtávon kívülre, hiszen az utolsó bennmaradó hely négy pontra van tőlünk. (Ami ráadásul akár kieső hely is lehet, hiszen a legrosszabb NBIII-as 15. kiesik a szezon végén.) Gólok terén is jól áll a klub, hiszen minden mérkőzésen legalább egyszer betaláltak, a Szekszárd és a Hódmezővásárhely csapatának pedig ötöt lőttek.

Együttesünkből eltiltás miatt Vincze Dániel és Pusztai András nem léphet pályára, melléjük jöhetnek még sérültek, a megmaradó keretből pedig ki kell hozni a maximumot, hogy legalább a pontszerzés meglegyen, hiszen rohamosan közeledik a szezon vége. A Honvéd elleni mérkőzés után ráadásul felgyorsul majd a bajnoki ritmus, májusig még öt mérkőzésünk lesz a vasárnapin kívül. Hajrá Ladány!!!

2021. április 4., 16:30
Körösladányi MSK – Budapest Honvéd-MFA II.

Ősszel: Budapest Honvéd II. – Körösladány 1 – 1

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − tíz =