Körösladányi MSK

Kétgólos hátrányból felállva csentünk pontot Kecskemétről

Hamar hátrányba kerültünk Kecskeméten, majd fél óra játék után már két góllal vezetett a hazai csapat, de a fordulást követően rövid időn belül két gólt is szereztünk, így visszajöttünk a mérkőzésbe. A végén még akár győzelmi esélyünk is lehetett volna.

 

4. perc: Sarokrúgást követően Szalai helyezkedett jól és korán megszerezte a Kecskemétnek a vezetést. (1-0)

30. perc: Bal oldalról Grünwald tette középre a labdát, amibe Károly tette bele a lábát, így a labda a hosszú alsóba gurult. (2-0)

55. perc: Csapatunk is szöglet után volt eredményes, Pusztai szerezte meg a szépítő találatot. (2-1)

58. perc: Kisari ment el a bal oldalon, középre passzolt, ahol a labdát üresen várta Burai és a kapuval szemben ziccerben nem hibázott. (2-2)

92. perc: A csereként beálló Asztalos rúgta meg Szabót, amiért a játékvezető kiállította.

Rosszul kezdtük a mérkőzést, hisz egy sarokrúgás után már a negyedik percben előnybe kerültek a hazaiak. A 21. minutumban Puskás vállalkozott lövésre 18 méterről, ezt Ivicevic védte, majd a 30. percben Grünwald beadása után Károly kettőre növelte a hazai előnyt. A 40. minutumban aztán Czirok játszott össze Kisarival, utóbbi lövését azonban védte a kapus. A második félidő egy-egy kisebb lehetőséggel kezdődött mindkét oldalon, majd az 55. percben Pusztai visszahozta a reményt egy szöglet utáni góllal. Nem sokkal később Kisari elfutása után Burai gólja már ikszre hozta az állást. A folytatásban Károly kétszer is szabadrúgásból próbálkozott, kevés sikerrel, míg nálunk Czirok harciasságának köszönhetően a 85. percben még egyszer védésre kényszerítettük Mészárost. A hosszabbításra már csak egy hazai kiállítás maradt, de az eredmény már nem változott.

Az első félidőben szinte száz százalékosan kihasználta helyzeteit a hazai csapat, majd a fordulást követően csapatunk is élni tudott kevés lehetőségével, így megérdemelten hoztuk el az egy pontot, ami jelen helyzetben egy győzelemmel ér fel.

Kecskeméti TE – Körösladányi MSK 2 – 2 (2 – 0)
Gólszerzők: Szalai G. a 4., Károly B. a 30. ill. Pusztai A. az 55. és Burai D. az 58. percben.
Sárga lapok: Jakab D. az 56., Popgeorgiev a 73., Vágó L. a 84. ill. Czirok J. az 52. és Szabó Á. a 92. percben.
Kiállítva: Asztalos D. (Kecskemét) a 92. percben.
Jók: az egész csapat

300 néző

Kecskeméti TE: Mészáros D. – Grünwald A., Károly B., Nagy I. (Asztalos D. a 63′), Puskás Z., Szalai G., Koszó B., Vágó L., Ludasi M., Puskás G., Constantinescu (Popgeorgiev a 63′)

Vezetőedző: Gombos Zsolt

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó Á., Szabó V., Kisari T. (Németh Á. a 63′), Zelenyánszki L. (Mácsai L. a 46′), Czirok J. (Gyomai Á. a 93′), Szántó M., Burai D. (Rádai G. a 82′), Pusztai A.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: A mérkőzés első harmadában ránk erőltette akaratát a nagy vehemenciával játszó hazai csapat, bár ebben az időszakban is megvillantottuk, hogy igazából mit is szeretnénk. Alkalmazkodnunk kellett a mérkőzés képéhez, ezért a szünetben formációt váltottunk, amit a fiúk remekül reagáltak le, tovább folytatva első félidei remek hozzáállásukat, ami már a második félidőben gólokban is megmutatkozott. Megérdemelten szereztük egy pontot.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 14 =