Körösladányi MSK

Nem született gól a kondorosi rangadón

A Megye III-as bajnokság 23. fordulójában Kondoroson léptünk pályára, ahol a második helyezett ellen gól nélküli döntetlent játszottunk. A két csapat között így megmaradt a hétpontos különbség a tabellán, ám csapatunknak lesz még egy pótolt mérkőzése.

 

A dobogó szempontjából rangadót játszottunk a kondorosi csapattal, viszont az őszi hazai sikert nem sikerült megismételni idegenben is. A találkozón nem született gól, így az egy ponttal kell beérnie a feleknek. Ha a Békéssámson elleni mérkőzést bepótoljuk, akkor megközelíthetjük négy pontra a Kondorost. Jövő héten hazai pályán fogadjuk a Nagybánhegyes csapatát.

Kondorosi TE – Körösladányi MSK 0 – 0
Sárga lapok: Hanyecz H. az 57., Kurucz Gy. a 90. ill. Somogyi M. a 79. percben.

100 néző

Kondorosi TE: Gritta K. – Molnár T., Schneider N. (Kurucz Gy. a 66′), Szigeti M., Szebegyinszki B. (Bákai A. az 58′), Bákai B., Tusjak Cs., Szvitan D., Ancsin P. (Arnótszky Cs. a 63′), Hanyecz H., Paluska P.

Vezetőedző: Pusztai Zsolt

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K., Pályi I., Almási M., Hajdú N., Szabó M. (Lipcsei I. a 46′), Somogyi M., Kozák Á. (Szántó B. a 84′), Agárdi L.

Vezetőedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × kettő =