Körösladányi MSK

Kilenc góllal múltuk felül a Nagybánhegyes csapatát

Hazai környezetben kiszolgálta lelkes közönségét Megye III-as csapatunk, hiszen a Nagybánhegyes ellen magabiztosan, kilenc – null arányban nyertünk egy sportszerű mérkőzésen. Sikerünkkel továbbra is őrizzük a harmadik helyet.

 

Huszonöt percig kellett várni csapatunk első góljára, ami meg is törte a jeget, és három perc múlva a 28. percben már kettő gól volt a csapatok között. Ekkor már félig zsebben érezhettük a győzelmet, főleg úgy, hogy a félidő előtt további két gólt szerezve négy-nullra módosítottuk az állást. A fordulást követően csak a végeredmény maradt kérdéses, amely magáért beszél, hiszen kilenc-null arányban nyertünk hazai pályán, Agárdi L. pedig öt gólt vállalt a kilencből.

Sikerünkkel magabiztosan tartjuk a harmadik helyet, amit a bajnokság vége előtt bebiztosíthatunk, ha a tavaszi formánk nem változik. Jövő héten rendhagyó módon szerdán is pályára lépünk, ekkor Medgyesegyházára utazunk, szombaton a Csabai AK csapatát fogadjuk, majd hétfőn a Békéssámson elleni elmaradt mérkőzést pótoljuk.

Körösladányi MSK II. – Nagybánhegyesi TC 9 – 0 (4 – 0)
Gólszerzők: Agárdi L. a 25., a 41., az 57., a 60., a 78., Hajdú N. a 28., Almási M. a 38., a 62. és Somogyi M. az 54. percben.
Jók: Agárdi L., Almási M., Hajdú N., Somogyi M.

100 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kántor M., Keresztesi K. (Papp A. a 63′), Almási M. (Havran M. a 63′), Hajdú N., Boros Zs. (Lipcsei I. az 56′), Somogyi M., Kozák Á. (Szántó B. az 56′), Szuroka Zs., Szántó Cs., Agárdi L.

Vezetőedző: Keresztesi János

Nagybánhegyesi TC: Kele Zs. – Martinecz D., Béres M., Harmati A., Vágási D., Jónás J., Saitz G., Gendrovics M. (Zdolik M. a 46′), Giczey I., Oravecz M., Sramkó L.

Keresztesi János: Sportszerű ellenfél, jó idő, sok gól, jókedvű nézők. Kell ennél több?

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =